Kok/ køkkenleder søges til Choicefood

Kok/køkkenleder til drift af vores frokostordninger

Choice Convenience ApS, Vangede

Mad er ikke bare mad – mad er gode oplevelser, du skaber!

Som køkkenchef i vores frokostkøkken laver du ikke bare mad. Du sammensætter de rette smage – finder de rette råvarer – dyrker nye trends og tænker kreativt, så du hele tiden gør vores menu endnu bedre.

Det er det, du brænder for. Og samtidig har du så meget brancheerfaring, at du ved, hvornår du skal smide det, du har i hænderne, og give den gas, så vores kunder får maden til rette tid og i topkvalitet.

Du er med til at udvide konceptet hos Choicefood.dk
Vi driver i dag både catering-service, frokostordninger og eventforplejning af sunde og smagfulde gourmetretter til virksomheder i Storkøbenhavn. Det går mildest talt godt, og derfor åbner vi i efteråret 2018 også en ny gourmetbutik i Vangede med fokus på moderne take-away retter ”ready to cook”.

Det er i disse nye lokaler, du folder dig ud, og det er her, du laver maden til vores mange cateringkunder. Du ved aldrig, hvad dagen bringer, for selvom vi har mange faste kunder, kommer meget ind i løbet af dagen. Dine opgaver inkluderer at:

  • forberede faste bestillinger og specialanretninger
  • arrangere tiltalende og lækre frokostfade til møder
  • optimere og tilpasse eksisterende retter efter kundernes ønsker
  • sikre at vores madprofil følges så vi hverdag levere en toppræstation til kunderne

Du har en passion for veltillavede mad – med variation for øjet
Og du lader dig inspirere af de madoplevelser, du har på restauranter, hjemme i køkkenet, eller som du ser på blogs eller tv. Du mestre det danske køkken – til glæde for vores mange frokostkunder.

Vi håber, at du vil udfordre os. Så hvis du har en god idé, kommer den sikkert på menuen.

  • Du kan arbejde alene, men også i tæt samarbejde med den konceptansvarlige og ejeren.

– vi er på nuværende tidspunkt et team på 8 medarbejdere, men vi skal være flere!

  • Du er uddannet kok eller har en relevant madfaglig baggrund, så du kender til de forskellige arbejdsgange og forskellige tempi.
  • Du kan prioritere dine opgaver og håndtere travle perioder.


For at lykkes i dette samarbejde skal du være en ildsjæl
, der ser det som et personligt mål at få konceptet til at spille og maden til at smage. Mad er ikke bare mad – mad er en oplevelse, og derfor er du helt naturligt målrettet og ambitiøs, når det kommer til kvaliteten

Lyder det som noget for dig?

Stillingen er som udgangspunkt med opstart pr. 1 januar 2019.
Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til Ronni Lundegård til:  info@choicefood.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ronnie på             +45 2421 3326.

Vi ser frem til at høre fra