Kok til madhus – Mellemfolkeligt Samvirke

Globalhagen Kitchen søger – sammen med Mellemfolkeligt Samvirke – en kok til afvikling af fællesspisninger og koordinering af frivillig, der er ligeså fascineret af mennesker som af mad.

Vil du være en central spiller på et veletableret og sjovt hold, der sammen har startet et globalt orienteret madhus med fokus på bæredygtig mad og fællesskaber? Vil du have et job med masser af ansvar i en dynamisk og mangfoldig organisation midt på Nørrebro? Så er Globalhagen Kitchen noget for dig.

Globalhagen Kitchen afholder “family style” fællesspisninger midt på Nørrebro, hvor mennesker på tværs af kulturelle tilhørsforhold, alder, køn og etnicitet sammen kan nyde rigtig god mad baseret primært på lokalt producerede, grønne råvarer. Stedet danner også rammerne for MS frokost til 200 personer samt diverse medarbejder-og kursusevents.

Et socialt projekt og et ønske om at ændre verden

Vi søger en kreativ og imødekommende kollega til vores team på i alt 4. 3 kokke og varierende support roller – frivillige, køkkenassistenter, praktikanter. Vi er to kvindelige kokke som deler lederskabet i den daglige drift, samt en køkkenassistent. Dagligt laver vi frokost og mødeforplejning til 150 – 200 ansatte hos Mellemfolkeligt Samvirke og eksterne gæster.

Vi savner en ekstra kollega som vi, i fællesskab med MS, kan ændre verdenen med. Gennem fællesspisninger og mødet over maden, ønsker vi at nedbryde fordomme og bygge bro mellem mennesker. Vi har fokus på politiske og sociale problematikker ude i verdenen og herhjemme, og vi er fx ved at sammensætte praktikforløb for flygtninge som en del af den daglige drift. Vi ønsker at være med til at tage et socialt ansvar, bygge mennesker op for at de kan komme videre i livet og finde vej ind på arbejdsmarkedet.

Det skal du være klar på at være en del af: 

Vi er optaget af bæredygtighed, er 90-100% økologiske, laver mad med store armbevægelser og hele verdenen som inspirationskilde. Vores produkt er baseret på grøntsager, mejeri, fisk og skaldyr. Vi lægger vægt på hele spiseoplevelsen, det vil sige, formidlingen/fortællingen om retten og dens oprindelse, indretningen, iscenesættelsen og selvfølgelig produktet, både i kantinen, til selskaber og til arrangementer.

Dine primære opgaver vil være: 

  • Ansvar for motivering og koordinering af frivillige på afviklinger af fællesspisninger til aften
  • Ansvar for service af mad i samarbejde med de frivillige om aftenen
  • Varetage værtsrolle under fællesspisninger med præsentation af mad og koncept
  • Tæt samarbejde med de to daglige ledere omkring fællesspisningernes flow, indhold og udvikling
  • At tage fat i det daglige, når vi skal bespise ca. 200 kollegaer og kursister til frokost hver dag samt produktion til ugens fællesspisninger
  • Indblik i og indimellem varetagelse af den daglige drift inkl. administration, økonomi, indkøb event planlægning mm.
  • Skabe trygge og behagelige rammer for frivillige, praktikanter og gæster

 

Vi forventer at du:

  • Er faglært kok og har haft minimum 5 års erfaring som kok med et bredt ansvarsområde og gerne sociale projekter (fx arbejde med frivillige, ufaglærte, udsatte eller på projekter med fokus på socialt ansvar, bæredygtighed mm.)
  • Kan lide at sætte skub i ting, en igangsætter og hands on, kombineret med erfaring fra al salgs daglig drift af storkøkken
  • Kan begå sig flydende på skriftlig og mundtlig på engelsk – samt kunne forstå og kommunikere i almindelig tale på dansk
  • Et godt overblik, og kan uddelegere opgaver på en fin og konstruktiv måde, også når der er travlt.
  • Erfaring med at arbejde med frivillige og forstår at opbygge holdmentalitet via positiv motivering

 

Og det er godt hvis du:

  • Interesse for bæredygtighed samt grøn mad, og gerne erfaring med det vegetariske køkken
  • Lyst til at indgå i et stærkt lederteam, hvor vi løbende udvikler den fælles mission for fællesspisningerne.
  • Er passioneret omkring mad og har lyst til at lære fra dig.
  • Har humor – ikke mindst!

Vi tilbyder: 

  • Løn og ansættelsesvilkår med udgangspunkt i overenskomster mellem staten og centrale faglige organisationer samt Horesta overenskomst
  • Et i forvejen velfungerende køkken og udstyr med tilhørende spisesale og dejligt udeareal
  • En bred international omgangskreds af stærkt engagerede kolleger og medarbejdere
  • Et dynamisk arbejdsmiljø præget af samarbejde på tværs med åben kommunikation, mulighed for sparring, faglig og personlig udvikling… der er højt til loft under ansvar
  • En engageret og uformel omgangstone med vægt på humor, sparring og feedback
  • Mulighed for at arbejde 2-3 hverdagsaftener og 2 hverdage som dagvagt om ugen, 30-37 timer om ugen.

 

Arbejdstiden fordeler sig på 4-5 ugentlige dage af 7,5 timer. Heraf ligger 2-3 om aftenen til forberedelser og afvikling af fællesspisning, og 2 om dagen i hverdagene i produktionen.

Således bliver en samlet arbejdsuge på min. 30 timer eller mere hvis du ønsker det.

De 5 ferieuger afholdes udenfor skolernes ferieperioder, og der er derudover lukket mellem jul og nytår som ekstra betalt ferie.

Ansøgning  

Yderligere oplysninger kan fås hos: Cecilie Baas eller Marlene Lindegaard på kitchen@globalhagen.dk

Under www.ms.dk/job kan du finde yderligere om at være ansat i MS.

Vi modtager kun ansøgninger via vores digitale rekrutteringssystem. Brug venligst nedenstående link “Søg stillingen”.

Ansættelsesamtaler

Ansøgningsfrist: 19. januar 2020 23:59 dansk tid, samtaler afholdes 24. januar mellem 8-14, og der vil sandsynligvis være en prøvevagt i køkkenet i den efterfølgende uge.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt, senest 1. marts 2020

Arbejdsplads: København, Danmark (Fælledvej 12, 2200 København N.)

I MS tror vi på mangfoldighed, og vi vil være en inkluderende arbejdsplads. Vi opfordrer derfor alle med de relevante kvalifikationer og uanset deres identitet (såsom race, nationalitet el. etnicitet, religion, alder, fysiske el. psykiske gene, køn, seksuelle orientering, kønsidentitet og -udtryk, graviditets- og ægteskabsforhold, sociale og økonomiske situation eller øvrige identitetsforhold) at søge stillinger.