Kokke og kokkeelever søges til spændende opstartsvirksomhed i Armenien

Vi er i gang med at starte en nytænkende Armensk restaurant i en lille landsby i Armenien. Konstruktionen er snart færdig og vi har fået en af de bedste kokke i hele landet til at lave vores menu og opstarte som køkkenchef.

Jeg hedder Jeppe Strands og har boet i Armenien de sidste 4 år og har de sidste to år ledet en NGO i Armenien sammen med den tidligere Armenske ambassadør til Danmark. Nu starter vi dette projekt og vil gerne lave nogle spændende kulturmøder mellem Armeniere og Danskere.

Vi søger kreative kokkeelever eller dimitterede kokke til Armenien i 6-12 måneder for at stå i lære hos os.

Vi udbyder et spændende og meget anderledes kulturmøde og et samarbejde med en fantastisk chef. Vi forventer ikke at have Dansk mad på menuen, men vi vil gerne bruge den Danske kreativitet og teknik i vores madlavning. Vi tror, at kokke fra Danmark vil kunne lære os en masse og vi ved, at vi kan lære dem en masse.

Vi leverer selvfølgelig certifikat, flybilletter, kost og logi, og en lokal løn til kokkene. Den lokale løn til kokkene er ca. 2000 kr. om måneden. Til gengæld har man ingen udgifter.

Starttidspunkt er omkring d 14. November.

Hvis du har spørgsmål, så skriv til jopsjeppe@gmail.com.

Det er vigtigt, at alle ansøgere er med på at lønnen er lav, men jobbet er utroligt spændende. Ansættelsen vil foregå som en videosamtale med mig i omkring slut september/start oktober.

Vi glæder os til at høre fra jer.