Kokke- og tjenerelever søges til Heartland festival i Maj

Mit navn er Birk Voss og jeg arbejder på et restaurantprojekt for Anders Selmer, Musling Bistro og Kødbyens Fiskebar, der skal på Heartland Festival 2019, der ligger ved Egeskov Slot på Sydfyn.

Til dagligt arbejder vi med bæredygtig, kystnært og skånsom fisk.

Lokale råvarer af høj kvalitet som vi får fra danske fiskere og økologiske/biodynamiske landbrug.

Vi har de sidste 10 år fået bib gourmand i Guide Michelin til Fiskebaren og de sidste 2 år til Musling Bistro.

På Heartland festival skal vi lave en stor og flot restaurant hvor vi serverer skaldyrsfade og lokale grøntsager som vi tilbereder i de smukke omgivelser ved Egeskov Slot.

Festivalen løber af stablen i Kristi himmelfarts-ferien

For jeres elever kunne det være en spændende mulighed for at prøve sig af på en af danmarks største pop-up-restauranter der kun eksistere i 3 dage, på en af Nordeuropas mest innovative festivaller indenfor mad, vin og restaurantoplevelser. 

fra torsdag 30/5 – lørdag 1/6.

Som frivillig skal man arbejde 2 x 7 timer i løbet af festivalen.

Man får hermed partout armbånd til en værdi af 1990,- kr.

+ campingpas af en værdi af 220,-.

Vi er både interesseret i tjenerelever og kokkeelever fra 18 år og opefter.

mere info om festivalen

https://www.heartlandfestival.dk/omheartland

 

transport til festivalen

https://www.heartlandfestival.dk/transportogparkering

 

mere info om Musling Bistro

https://muslingbistro.dk/om-os/

 

Kontakt: 

Birk Voss

T: +45 26 22 90 60

M: birk@musling.net

 

 

Musling Bistro

Rouge Oysters

Mesteren & Lærlingen

Kødbyens Fiskebar