Kokke søges til større virksomhed i restaurationsbranchen

Kokke søges til større virksomhed i restaurationsbranchen

Brænder du for at lave mad? Har sans for kvalitet og er passioneret omkring mad og råvarer?  Så er det måske dig vi leder efter!

Vi er en stor virksomhed med flere restaurationer i København K, Østerbro og Nørrebro.  Vi søger en som skal være med til at vedholde vores succes af køkkenet, menukortet og restauranten som helhed sammen med vores fantastiske team.  Da vi har travlt alle steder og er i rivende udvikling søger vi en der brænder for at være med til denne udvikling sammen med os i fremtiden!

Du er faglært kok eller har erfaring inde for faget.  Vores restauranter breder sig over det klassiske danske køkken, fransk inspireret landkøkken,det italienske, samt trendy cafe køkken (verdens-køkken).

Til den rette kandidat tilbydes god løn, gode fremtids muligheder. Hvis du præstere godt og viser den rette attitude og arbejdsmoral er der mulighed for fremtidigt at få leder erfaring i form af en souschef stilling.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor dagene aldrig er ens.

Starttidspunkt: Snarest muligt.

Er du den ildsjæl vi søger, der ønsker at være med i denne udvikling, så tøv ikke med at sende os en motiveret ansøgning og dit CV til:

info@samadholding.dk  Mærk ansøgningen ”Kok”

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Samad Holding ApS