Kokkeelev på Restaurant Toldboden på Frederikssund havn

Kære kommende kokkeelev/kollega!

Vi søger en ny kokkeelev på Restaurant Toldboden på Frederikssund havn.
Vi er et ungt energisk team, der brænder for at give vores gæster den bedste mulige oplevelse hver gang! Er det noget, du kunne tænke dig at være med til?
Restaurationsbranchen kan SÅ meget mere end man tror. En uddannelse i denne branche giver dig praktisk og god erfaring med videre i livet.

En erfaring der kan bruges på mange niveauer.

Vores køkken består af 3 uddannede kokke og 2 elever (ud over dig) samt en deltids kok. Vi arbejder med frihed under ansvar og tror på ‘learning by doing’ – du får derfor lov til at være med til det hele allerede fra første dag. Vi holder et køkkenmøde en gang om måneden, hvor vi sammen udvikler nye menuer, så vi kan altså tilbyde en arbejdsplads med højt til loftet og rig mulighed for at udvikle sig samt medindflydelse.

Vi forestiller os, at du brænder for faget/branchen og drømmer om at gøre en forskel for vores gæster. Vi lærer dig alt det, du skal kunne og lover dig en solid uddannelse og masser af erfaring i rygsækken. Vi søger en med start hurtigst muligt, men er villig til at vente på den rette kandidat.
Er du den rette eller kender du ham/hende? Så send endelig en ansøgning afsted til Toldboden@mail.com
Hvis du har brug for at høre, hvordan det er at være elev hos os, så ring endelig herned eller kom ned forbi – vi har 2 seje elever, der gerne vil fortælle om deres hverdag på Toldboden.

Vi GLÆDER os til at høre fra dig!

De bedste hilsner fra
Dine kommende kollegaer på Toldboden

Restaurant Toldboden v/ Cecilie og Steffen
Færgevej 1a,
3600 Frederikssund
Tlf. 28803600
www.toldboden.nu