Kokkeelev søges til Restaurant Cabana Vânătorilor i Transsylvanien- Rumænien

Har du bestået dit grundforløb som kok? Er du en eventyrer, som har  mod til at prøve kræfter med fransk gastronomi blandt smukke bjerge og slotte i det nordlige og for mange endnu ukendte Rumænien?

Hvis ja til dette, så læs med her.

Cabana Vânătorilor hører til ” fine dining” kategorien, og menukortet bærer især præg af det franske og italienske køkken

Materchef og ejer Stefan Bercea er en international anerkendt kok, og har siden år 2000 vundet adskillige flere priser for hans kyndige håndværk, ligesom han stadig står i spidsen for afholdelse af div. awards for unge talentfulde kokke.

Restauranten, ligger som tidligere nævnt i utrolig flotte omgivelser i en lille bjerg-by kaldet Predeal. Området er især kendt for vandreture om sommeren , hvor man kan opleve den uberørte natur, brune bjørne ( hvis man er heldig nok) og få fornemmelsen af det 1400 århundrede. Om vinterne forvandler bjergområdet sig til det rene ski-paradis, der hvert år er yderst velbesøgt af mange turister.

Praktikstedet betaler løn, og står for indlogering på et 4 stjernet hotel under praktikperioden.

Startdato : April 2019- eller heromkring

Stedet kan du finde her : http://www.cabana-vanatorilor.ro/ 

sociale medier her: https://www.facebook.com/cabana.vanatorilor.predeal/ og her https://www.instagram.com/explore/locations/33684630/cabana-vanatorilor/?hl=da 

 

Kontakt HRS internationale koordinator Christina Cumings for mere information ccu@hrs.dk