Kokkeelev søges til Café Vig Bio i Odsherred

Cafeen har plads til 60 siddende a la carte gæster, tilbyder udeservering, catering, grillarrangementer, takeaway, mødehold, events, streetfood mv.
Stilen er low-key dansk/europæisk bistro med et twist så tag ikke fejl af at der står biografcafé på døren, vi er så meget mere end det!
Vi skifter tavlemenu 2 gange om ugen og det faste menukort 4 gange om året. Du vil, i samarbejde med køkkenchefen, skulle indgå i planlægningen, kalkulationen og sammensætningen af føromtalte menuer.
Løbende afvikles der en del arrangementer/mærkedage, alt fra sommerfester, konfirmationer, bryllupper og julefrokoster mv. Vores målgruppe er primært lokalbefolkningen i Odsherred hvor rigtigt mange har valgt os som fast leverandør til deres arrangementer.
Vi søger en elev der vil være en del af vores unge voksende team og som vil bidrage til den daglige drift til glæde for vores mange glade gæster.
Det forventes at du er imødekommende og nærværende overfor alle vores gæster. At du er ambitiøs omkring gastronomi. Ligeledes forventer vi en mødestabil kollega der kan tænke selvstændigt og er fleksibel når behovet opstår.
Vi er et team bestående af 3 kokke som alle står klar til at lære fra os. Vi tilbyder et stærkt sammenhold hvor der er plads til alle, der vil være rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt. Opstart snarest muligt!
Hvis vores visioner matcher dine- så send os en mail hvor du fortæller lidt om dig selv og om din passion for kokkefaget. Vi glæder os til at høre fra dig.
Email: cafe@vigbio.dk