Kokkeelev søges til Lalala

KOKKEELEV MED AMBITIONER, KÆRLIGHED TIL FAGET OG ET VARMT SMIL SØGES TIL RESTAURANT OG KANTINE…

Hej! Eller skulle vi måske sige bonjour ..?

Vi har læst dine tanker …

Du elsker håndværket! Det ægte, autentiske, ærlige håndværk. Følingen med gæsterne, de gode råvarer, de klassiske smage, de skønne rammer, de fantastiske vine og alt det andet der følger med en nutidig, fabelagtig restaurant.

 

  • Brænder du ligesom vi for det vidunderlige klassiske franske køkken? Vi nævner i flæng; caviar, østers, snegle, frølår, foie gras terrine, tatare ”Lyonnaise”, bisque de poisson, boeuf bearnaise og skønne oste.
  • Er dit hjerte fyldt med kærligheden til fremragende service? Den fantastisk stemning, det kølige overblik. Glimtet i øjet og den skarpe kommunikation, hvor det syngende ”ja tak” kommer direkte fra hjertet.

Hvis du er passioneret kokkeelev med ambitioner, der ser sig selv som holdspiller med masser af drive, kærlighed til maden og et glimt i øjet, kan vi måske hjælpe med at opfylde hinandens drømme.

 

Vi er en alsidig arbejdsplads med mulighed for mange oplevelsestyper. Vi favner bredt og tager oplæringen af vores elever seriøst. Hos os kommer du igennem stort set alle slags opgaver i branchen – lige fra selskaber, særarrangementer, skibs-catering, fuld a la carte etc.

Udover fantastiske franske Lalala og underskønne Undici og Il Corvino, driver vi også tæskelækre 20a på Ravnsborggade og skæppeskønne Sankt Annæ 8 på Christianshavn, JED Thai på Ryesgade og ikke mindst en fabelagtig kantine- og frokostordning til en række virksomheder i nabolaget ved Wilders plads.

 

Skriv til os på job@willworkforfood.dk – så mødes vi til en ☕ og en snak om ambitioner, kærlighed og fremtiden …

 

Vi glæder os meget til at møde dig!

– Bunkevis af krammere fra alle os fra

 

Lalala / Ravnsborggade 20a / Sankt Annæ 8 / Undici / Il Corvino