Kokkeelev søges til PAN-PAN & Folk

Vi søger kokkeelever til start hurtigst muligt

Spisehuset Folk er en del af Det Hvide Hus i Zoo, hvor vi har Folk som er vores familie restaurant hvor vi servere smørrebrød og danske klassikere med et lille tvist, i den anden ende af huset ligger Cakes & dreams som er vores konditori og derud over har vi flere store og små selskabs og konference lokaler til både firma og private arrangementer.

Dine opgaver vil være a la carte i Folk, opbakning og afvikling af selskaber samt konference forplejning.

Vi er et hold på 8 mand i køkkenet fordelt på to hold med en 5/2 vagtplan, holdene består både af kokke og elever.

Vi følger havens åbningstider.

Send cv/ansøgning til : job@madkastellet.dk

emnefelt : ELEV ZOO

folk : https://spisehusetfolk.dk/

Velkommen til PAN-PAN

Hvor Vesten møder Østen folder rene linjer og bløde organiske former sig ud i stilfuld æstetik. Her åbner verden sig mod Asien, og besøgende i alle aldre kan følge nysgerrigt med i pandaernes fascinerende liv igennem de store panoramavinduer.

Nyd den tilbagelænede atmosfære og imødekommende service; spis med øjnene og bliv forført af liflige dufte fra fremmede himmelstrøg, når køkkenchef krydser franske bistroretter med asiatisk gadekøkken.

Der er ‘en tur med grisen til Indokina’ eller klassisk bøf bearnaise, japansk Takoyaki og østers med asiastisk-inspireret tilbehør på menuen, og du også finder retter som Moules Mariniéres og hjemmelavede forårsruller.

Skyl retterne ned med specialbrygget øl, sprøde cocktails og et væld af gode vine.

De små gæster kan gå på opdagelse i en kinesisk madkasse designet af køkkenchefen, imens de slukker tørsten i økologisk juice, most eller sodavand og får spået fremtiden i en lykkekage.

Send cv/ansøgning til : job@madkastellet.dk

emnefelt : ELEV ZOO

pan pan : https://www.bistropanpan.dk/