Kokke- og tjenerelev søges til Grønland på Restaurant Roklubben/ Albatros Arctic Circle

Er du eventyrlysten og vild med at være tæt på naturen? Så er det måske dig, vi leder efter på Restaurant Roklubben i Kangerlussuaqs, Grønlands største by nær indlandsisen.

Vi søger lige nu både kokkeelever og tjenerelever.

Restaurant Roklubben arbejder med friske råvarer i sæson og køkkenet er et miks af Grønlandske specialiteter med et ny nordisk touch. Vi arbejder om sommeren med a la carte, men over vinteren kan du i højere grad forvente at arbejde med forplejning i forbindelse med Albatros Arctic Circle rejser. Elever får lov til at deltage i varebestillinger og sammensætning af menuen. Du vil derfor få stort kendskab til Grønlandske råvarer, såsom rensdyr, moskus og friske muslinger.

Du kan finde mere information om restauranten på instagram eller på Albatros Arctic Circles hjemmeside.

Vi tilbyder

Kost og logi. Du vil blive tilbud at bo i et fællesområde, hvor der er plads til spille spil/se fjernsyn/hænge ud mellem vagterne. Desuden hjælper vi med hele flytningen samt giver tilskud til telefon.

Løn i forhold til dansk elevoverenskomst.

Da restauranten er tilknyttet Albatros Actic Circle rejser tilbydes du at deltage gratis i udflugter i din fritid. Du kan se mere om, hvilke udflugter her.

Vi tilbyder ansættelse hurtigst muligt – alternativt tre måneder fra januar til marts.

Du er

Eventyrlysten

Erfaring er ikke det vigtigste – det vigtigste er din attitude og at du har gå-på-mod og lyst til at opleve Grønland på tæt hold.

Interesseret?

Send ansøgning direkte til Mads Dieckmann (køkkenchef) på MDI@aac.gl

Praktik i udlandet organiseres på Hotel- og Restaurantskolen. Hvis du ønsker at søge stillingen kontaktes internationale koordinator Tea på telefon 4156 6336 eller mail tea@hrs.dk