Kokkeelev søges til Scandic Kødbyen

Er du ambitiøs og drømmer om at få Danmarks bedste uddannelse til kok, så tror vi på at du er vores nye kokkeelev på Scandic Kødbyen. Hos os vil du arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken. Vi ved, at du brænder for at gøre en forskel og med dine kollegers hjælp bliver du i løbet af din læretid knivskarp i køkkenet. Din glæde for at lære nyt og lave god mad smitter af på alle os andre – både dem, du arbejder tæt med og alle vores gæster. Du får rig mulighed for at udvikle dig som kokkeelev og som menneske. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Hvem er du

  • Du brænder for gastronomi og gode råvarer
  • Du er ambitiøs, flittig og ansvarsfuld
  • Du interesserer dig for smag, konsistens, farver, udseende, råvarer og sammensætning af alle elementerne til den gode spiseoplevelse
  • Du er lærenem og videbegærlig
  • Du taler et nordisk sprog og/eller godt engelsk

Vi tilbyder

  • At du bliver en del af ”Danmarks bedste arbejdsplads til Inklusion”, som også er Nordens største hotelkæde
  • Landets bedste kolleger der alle arbejder med tydeligt afsæt i vores fire værdier “be caring”, “be you”, “be a pro” og “be bold”
  • Faglig udvikling ved siden af din daglige gang i vores køkken, bl.a. ved Scandics årlige elevkonference
  • Den fedeste kultur, hvor vi vil hinanden det godt, hvor der er plads til alle, uanset hvor vi kommer fra, og hvor vi har det sjovt
  • Favorable personalegoder, herunder Team Member Card som giver dig rabatter på overnatning på Scandics hoteller og en god sundhedsforsikring

Vi afholder jobsamtaler løbende.

Søg stilingen her

Hos Scandic hylder vi forskellighed og gi’r plads til den enkelte. Vi ved, at vi gør hinanden gode, og at vi alle sammen bidrager med noget særligt. Derfor er vi meget stolte af, at Scandic er kåret til Danmarks bedste arbejdsplads til Inklusion. Vi er utrolig glade for den flotte pris og siger tusind tak til alle vores medarbejdere, der hver dag har omtanke for hinanden og alle vores gæster.

Nogle af vores medarbejdere

Laura Lima de Freitas
Conference Manager
“Scandics værdier er ikke bare noget, som står skrevet på et stykke papir. De bliver efterlevet – hver dag.”

Muhammad Arshad
Kok
“People from different countries work, integrate and help each other to achieve their individual and common goals. Scandic makes me proud.”

Martin Rendos
Housekeeping
“Scandic offers opportunities for all kinds of people regardless nationality, religion or sex. Management actively seeks to have as diverse staff as possible.”

Anja Nørgaard
Receptionist
“Det jeg synes er det mest fantastiske ved Scandic er, at vi er én stor familie! Der er plads til forskelligheder, både personligt og fagligt”