Kokkeelev til Coloplast i Humlebæk

Er du vores nye kokkeelev?

Coloplast i Humlebæk søger en engageret kokkeelev til vores kantine på Holtedam 3, med start 1-3-2020, gerne tidligere.

Hos Coloplast hjælper vi mennesker med specielle behov i forhold til fx kateter, stomi eller sårpleje. Vi lægger stor vægt på at udvikle nye produkter gennem brugerdrevet innovation. Coloplast er drevet af at gøre en reel forskel ved hjælp af vores produkter. Kantinerne i Coloplast understøtter denne ambition, ved at sikre de ansatte i Coloplast adgang til velsmagende kvalitetsmad.

Som elev i Coloplasts kantiner vil du blive en del af et ambitiøst kantineteam, hvor vi hver dag producerer daglig buffet til over 500 gæster, derudover producerer vi blandt andet: Morgenmad, gæsteforplejning og events.

Teamet består af kantinechef, souschefer, buffetkokke, gæstekokke, tjenere og opvaskere to elever og en opvasker. Vi tilbereder velsmagende, hjemmelavet mad af gedigne og økologisk bronzemærkede råvarer. Vi møder normalt klokken 06.00 og holder fyraften klokken 14.00, der er vil være 3-5 aftenvagter per år.

Som ansat i Coloplast kantiner bliver man del af et velfungerende team, hvor miljø og sikkerhed er en integreret del af hverdagen.

Alle ansatte hos Coloplast har adgang til motionsrum, indendørs squashbane, sportsklubber, sociale klubber og firmafester.

Dine kvalifikationer:

Vi forventer at du har gennemført og bestået grundforløbet.

Som person er du: lærevillig, mødestabil, hygiejnisk og arbejdsom.

Sådan søger du:

Send din ansøgning og CV til kantinemanager Tommy Lessel på mail dktl@coloplast.com, hvis du har spørgsmål og stillingen er du velkommen til at ringe på +45 4911 1423.

Med venlig hilsen,

Tommy Lessel

 

Holtedam 3, 3050, Humlebæk | +45 4911 1423 | dktl@coloplast.com | www.coloplast.com