Kokkeelev til Florentz Café & Brasserie

Florentz Café & Brasserie søger Kokkeelev med bestået grundforløb + 1.
hovedforløb til vores dansk/franske inspirerede Brasserie køkken.
Startdato: 1/5-21 eller hurtigst muligt derefter.

Florentz Café & Brasserie er beliggende på gågaden i Roskilde i den historiske bygning som tidligere
husede Hotel Prindsen som siden 1800-tallet var kendt for gæstgiveri.
Restauranten har plads til 80 gæster inde fordelt i restauranten og i vores selskabslokale. Om
sommeren har vi 60 pladser ude på vores terrasse.
Vi ønsker at være kendt for god mad med inspiration i det klassiske Danske/Franske køkken og god
service. Vi går op i kvalitet og vi bestræber os på, at lave alt vores mad fra bunden efter sæsonens
råvarer.

Vi tilbyder:
Spændende lærerplads med mulighed for at lære at lave mad fra bunden samt tilføje retterne et
kreativt tvist
Da vi ligger midt i Roskilde på gågaden kan en kokkeelev hos os forvente meget forskellige dage med
kun a la carte, dage med a la carte og selskab, events med bl. a fine dining m.m
Du indgår i et team med 3 faglærte kokke og yderligere 2 kokkeelever.

Kort og godt om dig.
Du brænder for dit fag og du elsker at lave god mad
Du er stabil og ansvarsfuld.
Du er livsglad og initiativrig.
Du kan lide at være en del af et team.

Vores adresse & kontaktoplysninger:
Adresse: Algade 13, 4000 Roskilde (5-7 min. gåafstand fra Roskilde St.)
Ansøgning mærkes Kokkeelev og sendes sammen med CV ti:l info@cafeflorentz.dk .
Du kan finde mere info om os på: cafeflorentz.dk & www.instagram.com/florentz_roskilde/

Vi ser frem til at høre fra dig.