kokkeelev til Georg Stage

t Georg Stage søger kabyselever.

 

Hvert år får 3 kokkeelever mulighed for, at tage en del af deres praktiktid om bord på Georg Stage. Arbejdet består i, i samarbejde med hovmesteren, at sørge for alt forplejning ombord til elever og besætning i alt 75 stk.

Vi arbejder med forskellige friske råvarer fra de lande, vi kommer til, og i kabyssen ligger vi vægt på at servere varieret kost, uden at vi glemmer de danske nationalretter, såsom stegt flæsk med persillesovs, frikadeller og flæskesteg med rødkål.

Togt nr.1 2021 starter hjemme i København i slutningen af februar, hvorfra turen går mod Storbritannien, inden vi sejler hjem til og rundt i Danmark, se georgstage.dk for fuld togtplan og tilmeldingsfrist.

Man skal være indstillet på en noget anderledes praktikperiode, hvor man blandt andet skal sove i hængekøje i sovesal sammen med 62 andre i alderen 17 – 22 år, og der vil være længere perioder til søs, op til 14 dage.

 

Som kabyselev skal man følge samme regelkrav, som dækselever ombord, der tager en uddannelse til Ubefaren skibsassistent.

Praktiktiden giver udeboende SU, uanset om du er registreret til at bo hos forældrene.

For nærmere info, se Georgstage.dk, som også kan give et godt billede af livet om bord.

Hvis du er interesseret ring til Georg Stages kontor på 32958019, eller udfyld ansøgningen, som du finder på www.georgstage.dk.