KOKKEELEV TIL GERSHØJ KRO

Gershøj kro søger kokkeelever.

Gershøj kro er en smuk gammel kro med beliggenhed lige ud til Roskilde fjord ved Gershøj by. Plads til 230 gæster i sommerhalvåret og 160 i vinterhalvåret. Pladserne er fordelt på 2 selskabslokaler, en al a carte restaurant og en terrasse. Vi er en kro med dansk-fransk bistro stil, der vi vædresætter de klassiske retter der bliver præsenteret raffineret og tilberedt med de bedste råvare uden at ændre om på selve grund tanken for retten.  Vi arbejder tæt med nærliggende gårde der vi får grøntsager, urter, æg og kød. Vi har også godt samarbejde med erhvervsfiskerne i Roskilde fjord.

 

Vi søger elever der brænder for gode råvarer og kokkefaget. Du skal være detalje orienteret og kunne løbe stærkt når det forvæntes af dig, specielt om sommeren. Du skal kunne møde ind var dag med godt humør, da vi sætter stor vægt på at have en glad arbejdsplads der alle trives. Evnen at kunne løft i flok er et must, her arbejder køkkenet og restauranten sammen om det fælles mål der heder glade gæster.

 

Du vil opleve en meget struktureret arbejdsplads der intet er efterladt til tilfældigheder. Der vil være systemer og rutiner på alt og du vil altid vide hvad der skal gøres.

Du vil lære det danske og franske klassiske køkken og kunne lave alt fra bund. Du vil lære at køre station i a la carten men også at planere og eksekvere selskab op til 80 mennesker. Udover de klassiske Ala carte retter har vi også en set menu der du vil lære mere teknisk krævende retter.

 

Med venlig hilsen

Gabriel Hedlund

Partner / Køkkenchef

Gershøj Kro & Strandhotel

+45 53700399

www.gershojkro.dk