Kokkeelev til Palægade

 

Restaurant Palægade søger kokkeelev.

Restaurant Palægade er netop blevet genopført, efter en stor brand som hærgede restauranten for et år siden – og står nu skarpere end nogensinde.

Ambitionen er slet og ret at lave Danmarks bedste klassiske smørrebrød til frokost, samt et bundsolidt og klassisk aftenkoncept. Vi har allerede modtaget top anmeldelser i både Berlingske tidende samt i dagbladet Børsen og har derfor brug for flere medarbejdere for at kunne leve op til den store efterspørgsel.

Traditioner vil møde erfaring, talent og ambitioner i en splinterny restaurant indrettet med danske design klassikere. Du vil blive ansat i en restaurantgruppe, der foruden Restaurant Palægade tæller formel B, Uformel og Sletten.

Kokkeelev:

Din chef bliver Luckas Jensen, der har været køkken souschef på michelinrestauranten formel B. Du vil komme til at arbejde med landets bedste råvarer i et ekstremt sæsonbetonet køkken. Du lærer alle de grundlæggende køkkenteknikker og mange forskellige udskæringer. Du lærer ligeledes organisation, planlægning og den rigtige kandidat har alle muligheder for at få en virkeligt solid uddannelse.

Den rigtige profil

Vi vægter personlig modenhed utroligt højt. Du skal være forberedt på at indtræde i en ny restaurant, hvor der vil være fuld fokus fra medier, branchen og det gastronomisk interesserede publikum. Derfor er brede skuldre, et venligt sind der er klar til holdarbejde og stor fleksibilitet en nødvendighed hos de rigtige kandidater. Du skal have mod på at give den en skalle og den rigtige kandidat skal kunne indtræde i teamet med ydmyghed og stort gå-på-mod fra dag ét.

Vilje er et must. Erfaring er et plus.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kokkeelever kan sende ansøgning til Luckas Jensen på luckas@palaegade.dk