kokkeelev til paté paté

Kokkeelev til Pate Pate

 

Paté Paté er den ældste restaurant i Kødbyen, og har med sin rå, rustikke og skønne hjørnebeliggenhed en stor plads i manges hjerter. Det er en travl a la carte restaurant, som har et stort fokus på de gode lokale råvarer, med en klassik tilberedning. Madstilen er inspireret af det syd franske køkken og middelhavets krydderier.

 

Vi tilbyder:

– Du bliver en del af et større tema, med mulighed for at lære at erfarne dygtige kokke.

– Mulighed for at arbejde i et køkken hvor tempoet og energien er høj.

– Arbejde med at menukort der følger sæsoner og trends, med et højt niveau og afvekslende råvarer.

 

Om dig:

  • Struktureret og mødestabil.
  • Tidligere erfaring fra restaurantbranchen.
  • Høj passion for mad og gode råvarer
  • Du er som minimum et år inde i din uddannelse.

 

Hvornår: Tiltrædelse i maj.

 

Søg stillingen:

Vi søger indtil vi har fundet de helt rigtige. Skriv derfor en ansøgning med CV snarest muligt til job@hoshusted.dk. Vi gennemgår ansøgningerne samt indkalder til samtaler løbende.

 

Om os

Hos Husted står bag en række restauranter og vinbarer i København, hvor omdrejningspunktet er det afslappede liv og den gode mad og vin. Sådan har det været siden vores ejer Kenn Husted i 1997 åbnede sin første café og i 2001 slog dørene op for Københavns første vinbar – og sådan vil det også være fremad. Derudover driver vi også en online webshop med salg af vin fra egen import, ligesom vi har et par udsalgssteder i København med salg engros og til privatkunder. Se mere på www.hoshusted.dk