Kokkeelev til Pattegrise

Vi laver grill arrangementer til private og virksomheder. I køkkenet står vi for alt tilbehør og vores grillmestre tager ud i weekender og griller. Eleven vil også få mulighed for at komme med ud til arrangementerne.

Derudover laver vi alle saucer, dressinger, desserter og brød selv.

På nuværende tidspunkt er vores sæson om sommeren, men vi arbejder på også at tilbyde hjemmelavede julemenuer. Oktober bliver derfor primært en prep måned, med masser af syltede ting, f.eks, grøntsager til remulade mm. Vi ryge vores egen færøsk laks, leverpostej, sylte osv.

Vi forstiller os, at Pattegrise kunne være et optimalt sted at afslutte sin uddannelse, hvor der er lidt mere tid til at preppe tingene, uden en bonmaskine, der kører og kan fjerne fokus fra ens gøremål.

Udover catering-delen, har vi en lille slagter afdeling. Der vil derfor også være mulighed for at bruge tid på og øve sine færdigheder i opskæring af kød, behandling af hele grise osv.

Arbejdstiden er primært mandag til fredag fra 8-16, men vi kan være fleksible. Opstart er hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Med venlig hilsen

Michael Nielsen

Mail:  m-selskaber@hotmail.com

 

Vores adresse er lundevej 8 i tune. Transport er med S-toget mod Køge, stå af i på Greve st, det tar 19min, derefter med bus 600s det tar 12min