Kokkeelev til Restaurant Høst

Restaurant Høst har med stolthed modtaget en MICHELIN Plate og vi har rygende travlt med gæster fra ind- og udland. Det kræver en masse – ikke mindst branchens bedste kokkeelever.

Er du en af dem? Du skal slibe knivene, spænde løbeskoene og sørge for at have øjne, ører og smagsløgene åbne, for vi kræver, du er myreflittig, er en god kollega og har en positiv indstilling – også i en hverdag, hvor der skal leveres hver gang.

Til gengæld kan vi give dig en arbejdsplads med høj faglighed og højt til loftet. Der er grobund for venskaber, sjove oplevelser og personlig udvikling. Vi lægger stor vægt på at have et godt arbejdsmiljø og sætter en ære i, at det er sjovt at gå på arbejde.

Høst er Cofocos nordiske restaurant. Høst har modtaget mange flotte anmeldelser, modtaget designpriser for indretningen og er bl.a. kåret til verdens flotteste restaurant i 2014. Senest i 2018 er vi blevet anerkendt og har modtaget MICHELIN Plate, som vi er meget stolte af. Stemningen på Høst er uformel og omgangsformen afslappet. Køkkenet er kreativt, søgende og opfindsomt.

Maden afspejler årstidernes skiften og de forskellige sæsoners udbud af råvarer – altid med fokus på den bedste kvalitet, vores region kan levere. Menukortet er fuldt af bær, svampe, rodfrugter, fisk, skaldyr og vildt.

Hvad mere kan du ønske dig af din kommende læreplads?

Skriv til os via linket “Søg stillingen”. Vi glæder os til at høre fra dig.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Jonas Christensen
jonas.christensen@cofoco.dk
Tlf.: 61165292
Ansøgningsfrist:
Snarest muligt her