Kokkeelev til Sverige

Kokkeelev til Knystaforsen opstart d. ultimo. juni 2021 eller snarest muligt.

Om stedet
Knystaforsen er en nyåbnet restaurant i Halland, to timer fra København. Vi har naturen lige udenfor døren og arbejder med dens råvarer både i vores menuer, drikkevarer og vi laver maden over åben ild. Vi er et familieejet sted og et lille team drevet af et fælles mål om at skabe minder for livet for vores gæster. Samtidig er det mindst ligeså vigtigt for os, at Knystaforsen skal være en arbejdsplads, hvor det er dejligt at være. Derfor er kemi vigtigere end meritter – vi vil kunne stole på hinanden og have det sjovt, når vi er på arbejde. Vi bakker hinanden op og giver den gerne en skalle, når det gælder.

Helt centralt i vores restaurant er det gode værtsskab. Vi vil, at hver gæst, som går ud af døren, føler sig værdsat og vil anbefale os videre til nogen, de kender. Vores første fire åbningsmåneder har vist os, at Knystaforsen er en destination, som folk gerne rejser for at opleve. Derfor har vi nu besluttet os for at udvide vores åbningstider fra to til tre aftener om ugen. Og derfor har vi brug for jer.

Elevens arbejde
I kommer både til at være med til at bakke op, gøre restauranten klar, sanke og høste grøntsager inden service samt til at køre service på vores åbningsaftener. Rengøring af restaurant, køkken og bagkøkken er en opgave, vi løfter i fællesskab. Vi arbejder alle onsdag (dag) samt torsdag, fredag og lørdag (dag og aften). Ekstra arbejdsdage kan forekomme til tider.

Forventninger til en ny elev
Det vi leder efter er positive, kreative og nysgerrige personer med et åbent sind og holdånd. Du skal være pålidelig og glad for at tage fat. Desuden skal du have lyst til at indgå i et lille, familiært team. Taler du svensk, er det et plus. Kørekort er også et plus.

Hvilke forventninger kan eleven have til arbejdspladsen
Vi elsker at eksperimentere med naturens råvarer og forædlingen af dem, og er det en interesse, du deler, er der gode muligheder for at lege og lære. Samtidig skal du være indstillet på, at vi stiller høje krav til os selv, og det forventer vi også af dig. Knystaforsen er en livsstil, og vi tager dig med hele vejen rundt.

Løn og kontrakt
Vi tilbyder logi, samt kost på arbejdsdage plus et honorar på 7000 SEK per måned. Som udgangspunkt tilbyder vi tre måneders praktik med mulighed for forlængelse, hvis begge parter ønsker det.

Arbejdspladsens adresse: Knystaforsen, Rydörforsvägen 4, 31442 Rydöbruk, SVERIGE Arbejdspladsens hjemmeside: www.knystaforsen.se

Kontaktperson: Nicolai Tram, restauratør

Telefonnummer på kontakt: +46 76 021 35 40

Mail på kontakt: info@knystaforsen.se

OBS: Da dette er en praktikplads i udlandet, skal du kontakte skolens internationale koordinator Anne Brinkler på amb@hrs.dk eller 20253656, hvis du bliver inviteret til en prøvevagt eller bliver tilbudt kontrakt.