Kokkeelev til Vanløse bistro

Vi savner din hjælp!

 

Til vores to forretninger, Vanløse og Brønshøj Bistro søger vi kokkeelever.

 

Vagtplan:

Vores elev-vagtplan er en 4 dages arbejdsuge, hvor der også er dagvagter, så man kan have et liv og fri weekend hver tredje uge. Der lukket i julen og tre uger i juli.

 

Faglighed:

Vi har gode mulighed for, at du kan udfordre dig selv med flere former for service og håndværk, når du er klar til det, og du vil blive ført ordentlig ind de enkelte dele af faget.

 

Vi har åbent både frokost og aften, en del selskaber og er ved at starte et produktionskøkken med bageri, så der er mulighed for at prøve både a la carte-rykket og den mere rolige produktion.

 

Vores menukort er ret ”skarpe” og vores udvalg smalt, så du kommer i dybden med kvaliteten og bliver god til det du laver.

 

Teams:

Det er vigtigt for os at du føler dig tryg, så du kan komme godt i gang med restaurationsbranchen, og vi arbejde aktivt på at skabe ”den gode hverdag”, for det er der vi bedst selv kan lide at være.

 

 

Vi kan tilbyde en elevplads med:

  • Små teams med gode køkkenchefer, der også er gode chefer,
  • En god hverdag med kollegaer der tager ansvar og som er gode til at snakke sammen,
  • Plads til mangfoldighed og forskelle,
  • Et tydeligt sæt af værdier for de vigtigste ting, fx er man aldrig alene med sin problemer og vigtigt at kunne ”være sig selv”,
  • En god tone fra alle, og til alle, og en anerkendende ledelsesstil,
  • Erfarne ejere der sætter stor pris på deres ansatte,
  • Et professionelt set-up mht. vagtplanering, egenkontrol og administration.

 

 

Skriv en ansøgning til administration@bistrobistro.dk med et kort CV

Du kan få mere af vide ved at ringe til Bo Damgaard på +45 31 35 19 20 mellem 12.00 og 15.00

Kort om Bistroerne:

Brønshøj Bistro startede 6. november 2018, lidt gemt ved Gadekæret på Brønshøjvej, og vi blev virkelig godt modtaget!

 

Vanløse Bistro åbnede fredag d. 27. november 2020, 9 dage før corona-nedlukning nr. 2, og klarede sig igennem på god take-away og et stort behov for en lokal kvalitets-restaurant.

 

Begge Bistro var fra begyndelsen tænkt som lokale madsteder til børnefamilier og det mere modne publikum og som virksomheder der tager ansvar for sit lokalmiljø, både når det gælder de lokale sportsklubber, Jazzfestivalen, Kulturdagen og Juletræstændingen på Torvet.

 

Vores mål er:

  • At vores gæster bliver godt modtaget og oplever en afslappet atmosfære, præget af hjertelighed, personlighed og professionalisme,
  • At serverer mad og drikke i et smalt udvalg, med fokus på at alle ting har kvalitet og smag, også selv om de er enkle og uprætentiøse.

 

Vi er åbne som café om dagen, med god kaffe, hjemmebag og enkle frokostretter.

 

Om aftenen er vi en Bistro med et smalt udvalg af mad og drikke, plads til både børn og et væld af stamgæster.

 

Aftenmenuen er en kombination af Dagens Ret, som er familievenlig mormormad, og vores Tavle-menu, der er håndlavet, grøn og gennemarbejdet mad: Én forret med seks småting, tre hovedretter, fire garniture og tre desserter.

 

Vi har både catering, selskaber i huset og a la carte, og det hele tager udgangspunkt i vores Tavlemenu, så vi kan lave den kvalitet vi ønsker, og have en god arbejdsdag, mens vi har travlt.