Kokkeelev til Vert Mont i Frankrig

Kunne du tænke dig at tage noget af din praktiktid i Frankrig, så har du her muligheden.

Auberge du Vert Mont ligger i Frankrig på grænsen til Belgien. Her får elever mulighed for at arbejde med lokal, bæredygtig mad. Florent Ladeyn har haft elever fra Hotel- og Restaurantskolen siden 2017, og ejer desuden to restauranter i Lille, Bierbuik og Bloempot, der også tager danske elever løbende.

Startdato er hurtigst muligt.

Der følger kost og logi med i ansættelsen samt en månedlig løn på 500 Euro.

Interesseret? Så kontakt skolens internationale koordinator på mail tea@hrs.dk. Se også gerne mere på skolens hjemmeside om PIU (praktik i udlandet).
Sustainable gastronomy

All things local is the approach at the heart of our cuisine, which is a reflection of Flanders. We only work with seasonal produce from local suppliers in a virtuous and local economic circle. A 100% local approach dictated by nature.

— Florent Ladeyn