Kokkeelever søges til Madklubben

Madklubben søger kokkeelever  

Vil du kickstarte din karriere i en virksomhed der sætter dine ambitioner og karrieremuligheder højt – så læs endelig videre.

Vores manifest har siden 2007 været ”Ærlighed smager bedst”, og det er fortsat den overskrift vi bestræber os på at efterleve hver eneste dag.

Som kokkeelev i Madklubben får du en arbejdsplads, hvor vi har det sjovt og behandler hinanden med respekt – hver dag. Du vil blive del af et team, som kræver noget af hinanden, og hvor vi har det allersjovest når der er travlt og fulde huse. Kun dine egne ambitioner sætter grænserne for din karriere i Madklubben, og du vil opleve en hverdag hvor du har en masse muligheder for at dygtigøre og udvikle dig.

Hvis du ikke allerede har besøgt os, er vi kendt som stedet, der serverer fremragende mad og gode vine til ualmindelige fornuftige priser. Vi holder altid til i lækre omgivelser og vores gæster spiller selv en aktiv rolle i måltidet.

Jobbet:

Vi leder altid efter nye talenter, der vil være en del af holdet, og kommer du med en god portion interesse, engagement og gå-på-mod, giver vi gerne igen med nye udfordringer og udviklingsmuligheder. Du bliver del af Madklubben, hvor der er rig mulighed for at gøre karriere. Vi har i dag mere end 35 restauranter, og det er ikke skåret i sten, at du skal være på samme læreplads hele din læretid. Du vil lære tingene fra bunden og du får rig mulighed for at eksperimentere med lækre råvarer, finde sæsonens smage og lære om dagligdagen i et køkken med ambitioner om at servere fantastisk mad til rimelige priser.

På Klubben vil du være omgivet af dygtige og kompetente kolleger, der lytter til dine idéer og ønsker at du skal lykkes. Arbejdskulturen er fleksibel og positiv med en uformel tone.

Vi søger dig, hvis du kan svare ”Ja tak” til følgende:  

  • Har passion for mad samt værdsætter gode, friske råvarer
  • Har lyst og mod på at lære en masse
  • Har ambitioner og er detaljeorienteret
  • Kan bevare roen i stressede situationer og have mange bolde i luften på én gang
  • Er mødestabil, pligtopfyldende og præsentabel
  • Er dynamisk, nysgerrig og en holdspiller

Til gengæld tilbyder vi fuldt commitment og stort engagement, samt en masse gode personalefordele og skønne kolleger.

Tænder ovenstående en ild i dig, skal du helt sikkert sende din ansøgning om at blive vores nye kokkelev.

Om Madklubben

Madklubben er én stor familie af restauranter i København, Aarhus, Odense og Esbjerg. Lige siden vi åbnede vores første restaurant i 2007 har vi haft en målsætning om at gøre det gode restaurantbesøg tilgængeligt for flere i Danmark. Med mere end 1.000.000 gæster om året er vi godt på vej. Vi beskæftiger mere end 1.000 mennesker fordelt på 35+ restauranter, og vi har ambitioner om mere. Derfor er vi altid på udkig efter talentfulde personligheder, der har lyst til at blive en del af klubben. Måske er det dig?

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt – vi afholder løbende samtaler

Har du spørgsmål om stillingen? Kontakt HR Chef Anna Askær anna@madklubben.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!