kokkeelever søges til Restaurant Gusta Bolivia

Har du lyst til at komme på en dannelsesrejse, hvor du både arbejder i køkkenet, alt imens du får mulighed for at komme på studietur og udforske Bolivia´s mangfoldige natur og klima? Og har du bestået dit 1 eller 2 hovedforløb? Hvis ja, så læs med her.

Filosofien bag restaurant Gustu bygger på de samme principper som ligger til grund for Claus
Meyers arbejde med at udvikle den danske madkultur. Det betyder at restauranten udelukkende
arbejder ud fra et lokalt råvaregrundlag og tager store hensyn til kvalitet og sæson. Ønsket er
at fremme landets kulinariske arv og skabe et køkken med respekt for biologisk mangfoldighed
og bæredygtighed.

Gustu er positioneret som landets gastronomiske flagskib og har været med til at sætte Bolivia
på det kulinariske verdenskort. Det har ført til international anerkendelse og hæder, da Gustu
i 2016 blev udråbt til Bolivias bedste restaurant og den 14. bedste i hele Latinamerika. Kamilla
Seider, der gennem seks år stod i spidsen for at drive restauranten, vandt ligeledes prisen som
Latinamerikas bedst kvindelige kok i 2016. Sidenhen har Melting Pot Foden overdraget både
ledelsesansvaret og driften af Gustu til bolivianske hænder.

Praktikopholdet handler også om at give noget tilbage og eleverne vil blive opfordret til at lære
fra sig fra den danske madtradition. Det kan for eksempel komme til udtryk i forberedelse af personalemad.
Som en del af forløbet, skal eleverne også hjælpe til på de lokale madskoler, Manq’a,
beliggende i La Paz slumkvarterer. Her skal eleverne også bruge deres viden og køkkenfaglige
færdigheder i arbejdet med at uddanne lokale kokkeelever.

praktikopholdet er med kost og logi

 

Plan for projektet: 

Afrejse vil ske 01.08.2019- hjemkomst 21. 12.2019

9 Maj: interviewdag med de indstillede elever

10 Maj: Udvælgelse af elever

21 maj: – eleverne mødes 1 gang i Meyers Madhus

15 juli- Eleverne inviteres til intromøde omhandlende praktikforløbet

Bemærk at fristen er kort i forhold til ansøgning.

læs mere om Gusta her: http://www.gustu.bo/es 

Kontakt Hotel og Restaurantskolens internationale koordinator allerede nu for mere information: ccu@hrs.dk / 40689897