Kokkeelever til Rabarbergaarden

Rabarbergaarden vokser og derfor søger vi nye engangerede og passionerede medarbejdere til Rabarbergaards familien. Vi tilbyder vi en helt unik mulighed for at udvikle din karriere indenfor den bæredygtige og høj gastronomiske fødevarescene.

For at vi kan være med til at sikre fremtidens bæredygtige gastronomer, vægter vi uddannelse af elever højt. På Rabarbergaarden får du en ekstra dimension i din uddannelse, da vi har tilknyttet et særligt modul der hedder: Market Garden & animalsk produktion. Det betyder, at ud over dit studietbeskrevet curriculum også vil få undervisning i produktion af råvarer.

Til Rabarbergaarden søger vi to kokkeelever. Én i en kort aftale og én der gerne vil gøre sin uddannelse færdig på Rabarbergaarden.

Som kokkeelev forventer vi at:

  • Du som minimum har fuldført grundforløbet på en anerkendt skole for gastronomi.
  • Du, som søger elevpladsen hvor du gør din uddannelse færdig, minimum har haft én praktikperiode på en a la carte restaurant.
  • Du brænder for at lære om jord-til-bord-til-jord principperne og bruge dem i køkkenet.
  • Du har ambition om at blive en særdeles dygtig gastronom med en bæredygtig profil.
  • Du er innovativ og har lyst til at træne nye ideer.
  • Du er robust og klar til at løfte de daglige opgaver sammen med resten af teamet.
  • Du er en god kollega og villig til at pitche ind, også når der skal byttes vagter eller en af dine kollegaer er syge.
  • Du som min. Taler dansk og engelsk.
  • Du efter prøveperioden, har lyst til at lære endnu mere om bæredygtig kvalitativ gastronomi på Rabarbergaarden.

Vi tilbyder:

  • Elevløn efter overenskomst.
  • En levende, international uddannelses- og arbejdsplads.
  • Voksenelevløn til voksenelever der er refusionsberettigede.
  • En vagtplan du selv er med til at tilrettelægge.
  • At bistå dig i at nå dine mål og ambitioner indenfor din uddannelse.
  • Market Garden & animalsk produktion tillægsmodul til din uddannelse.
  • Attraktiv pakke med personalegoder.

Jobstart: Delaftale 1. Maj 2020 eller snarest derefter.
Jobstart færdiggørelseselevplads 1. april 2020 eller snarest derefter.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte kulinarisk leder Thomas Elletoft Køster på +45 23 93 86 01.

CV samt motiveret ansøgning skal sendes til JOB@RABARBERGAARDEN.DK. Skriv ‘Jobansøgning Kokkeelev 2020’ i emnefeltet. Vi skal have ansøgningen senest d. 1. Marts 2020.

Læs mere på: https://www.rabarbergaarden.dk/jobs/