Kokke til House of Ven i Sverige

Søger: færdiguddannede samt kokkeelever

Opstart: Snarest muligt

Periode: min 3 måneder – gerne længere.

Vil du arbejde med råvarerne helt fra grunden? Deltage og tage hånd om råvarerne lige rundt om os her på Hven midt på Øresund? Vil du bo et specielt sted med et unikt mikroklima, et roligt miljø og alligevel centralt beliggende midt i Skandinaviens største urbane region? Vil du lære nyt, dele og bidrage til den langsigtede udvikling af et unikt madhus, hvor ærlig mad er i centrum? Svarer du ja! – Så er du hjertelig velkommen her blandt os.

Vi er leder efter talentfulde, nysgerrige og ambitiøse kokke – og kokkeelever med ambitioner, der sammen med resten af ​​holdet kan blive involveret og videreudvikle vores fremtidige team her på øen.

For at passe ind, skal du nok have det lille ekstra og være lidenskabelig med skandinavisk mad og gå med en drøm om at være helt tæt på de lokale råvarer. Vildt, fisk, primula, urter, bær, frugt osv.

Vi kan tilbyde hel eller deltid med løn i henhold til kvalifikationer. Boliger er naturligvis tilgængelige, hvis dette ville være interessant.

Kvalifikationer:

Vi leder kun efter kolleger med uddannelse/erfaring i erhvervet. Personlighed, professionalisme og engagement er vigtige nøgleord for os i alle rekrutteringer. Vi har en god intern kultur, der også kendetegner vores service og personlige dialog med vores gæster. Du vil få både danske og svenske kollegaer.

Få mere information om os på vores hjemmeside: www.houseofven.com

Eller Facebook: Turistgården – House Of Ven

Du er velkommen til at ringe til os for mere info: Niels (dansk) på +46709821011

eller send os et personligt brev + CV til reception@houseofven.com

OBS: Hvis du kommer i betragtning til denne stilling som en del af din uddannelse, skal du kontakte skolens international koordinator Anne Brinkler amb@hrs.dk for at få forhåndsgodkendt din kontrakt.