Louises Fiskebar & First Hotel Kong Frederik søger Tjenerelever

TJENERELEVER

Louises Fiskebar & First Hotel Kong Frederiksøger Tjenerelever med engagement og viljen til at lære. Dette i en virksomhed i udvikling.

NÆRVÆR – GÅPÅMOD

Som person er du ansvarsfuld, og har måske allerede nogle år på bagen fra arbejdsmarkedet.

Du er viljestærk og har en naturlig nysgerrighed og interesse i gastronomi og ikke mindst madlavning. Du har lyst til at arbejde i et team hvor alle er afhængige af hinanden, og et team med forskellige nationaliteter.

Du vil igennem din uddannelse her få erfaring fra alle aspekter i restauranten og hotellet, lige fra Banquet/selskaber, bar, morgenmad, mødebespisning a la carte, bredt vinkort, roomservice – og en frokost med fokus på highend smørrebrød og menuer. Vi tilsmager selv aquavit og udvikler selv hele tiden nye drinks og cocktails.

Med andre ord en bred og fuldstændig uddannelse.

FAGLIGHED – PERSONLIGHED

Vi tilbyder en læreplads i et hektisk og internationalt miljø, et hektisk køkken og restaurant i fuld udvikling efter åbningen i februar. Der er fokus på detaljer, de gode råvarer, vi forventer og giver plads til personlig udvikling såvel som fleksibilitet og modenhed.

OM OS!

København kan betragtes som den første havn på vej til kontinentet, og da adgangen til verdens bedste fisk og skaldyr ligger lige for, blev ideen om et brasserie i kontinental stil født, og navnet Louises Fiskebar så dagens lys. Beliggende midt i et knudepunkt mellem Europa og Skandinavien, vil du, som gæst, føle at spisebordet på Louises Fiskebar afspejler det bedste fra begge verdener.

Gastronomien er ukompliceret. Menuen er varieret. Smagene er både klassiske og innovative. Gode ​​råvarer spiller hovedrollen, og du kan nemt se og smage, hvad du spiser. Uanset om du vælger vores fortolkning af de klassiske danske stykker smørrebrød til frokost eller du besøger os om aftenen, vil menuen have mange små retter og retter med fokus på skaldyr. Men selvfølgelig er både kød og vegetariske retter også repræsenteret. Blev i 2019 kåret som en af de 5 bedste fiskerestauranter i Danmark.

Atmosfæren er uformel, varm og venlig, og servicen er personlig med smilende, professionelt personale, der får dig til at føle dig velkommen.

Hotel med historie og sjæl

First Hotel Kong Frederik og restauranten har haft en fremtrædende plads i Københavns historie, og dér, hvor hotellet ligger, er det sted i byen, hvor det menes, der længst har været drevet kontinuerlig hotelvirksomhed. Det var også i hotellets restaurant, at forfatter Tom Kristensen fandt inspiration til sit mesterværk Hærværk, og det siges også, at selveste Lenin skulle have spist forloren skildpadde her.

Louises Fiskebar er et koncept udviklet af Belvar. Belvar ejes af Maribel Hotel Group, som er førende inden for hoteloperationer og udvikling i Europa med mærker som Marriott Moxy Hotels, Courtyard by Marriott, First Hotels og X Meeting Point. Desuden ejer Belvar også koncepter som restaurantkæden GÅRD Taste Scandinavian.

 

TILTRÆDELSE:

Snarest

ANSØGNINGSFRIST:

Snarest muligt

 

Søg stillingen ved at sende os en mail til Restaurantchef Michelle Paaskesen

Michelle.paaskesen@firsthotels.dk

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte vores restaurantchef via mail.

 

Se vores menu med videre her: www.louisesfiskebar.dk en del af First Hotel Kong Frederik.