Madnørd søges til Livsglæder

GIV FLERE GLÆDE MED AT LAVE GOD MAD: Inspirer mennesker, som savner madlavning i deres hverdag.

 

At lave god mad er for mange kilde til glæde, mening og engagement. Men det er ikke alle mennesker, som har adgang til den glæde, eksempelvis fordi handicap begrænser mulighederne for selv at lave mad.

 

I Livsglæder vil vi gøre det muligt for flere mennesker at opleve glæde ved at lave god mad. Derfor organiserer vi madlavning og hyggeligt samvær i mindre grupper online.

 

DU FÅR DET TIL AT SKE: Som vært sætter du rammen for madlavningen: Du udvælger nemme og budgetvenlige opskrifter med tilhørende indkøbsliste, underviser i madlavningen via en videoforbindelse og deler ud af tips og tricks til lækker hverdagsmad. Du skaber en hyggelig stemning, hvor alle deltagere føler sig set og hørt.

Madlavningen foregår én gang om ugen, og dit arbejde er naturligvis lønnet.

 

 

DU FÅR:

– indgående kendskab til, hvordan fælleskabet omkring mad gør en forskel

– taknemmelighed fra de mennesker, du laver mad sammen med

– erfaring med mundtlig madlavningsformidling

– erfaring med tilrettelæggelse af madlavning og indkøb

– erfaring med at undervise i madlavning online

 

Er du den foodie, madelsker eller madnørd, som vil være med til at gøre madlavning tilgængelig for flere? Og er du nysgerrig efter at høre mere?

Så send mig en uforpligtende mail på carina.munkholm@livsglaeder.nu

 

Venlige hilsner

Carina, oplevelsesdesigner hos Livsglæder.nu

 

**Hvad er Livsglæder? **

Livsglæder er en digital platform, der forbinder mennesker, oplevelser og den service, som giver flere mennesker adgang til oplevelser, der gør dem gladere. Det, der gør dig gladere, gør dig sundere.

Livsglæders vision er at bidrage til et bæredygtigt samfund, hvor alle mennesker har adgang til gode oplevelser, som styrker deres trivsel og sundhed. For sundhed er ikke kun at være fri for sygdom, men også at falde i søvn og vågne med et smil på læben. Trivsel og livsglæde kan forebygge mental og fysisk sygdom og forhindre, at behandlingssystemerne sander til.

Læs mere på vores hjemmeside www.livsglaeder.nu