Massere af spændende muligheder hos Arp-Hansen Hotel Group

Arp-Hansen Hotel Group er Københavns største hotelkæde med mere end 5000 værelser og suiter i København og Aarhus, og dækker cirka 21% af værelseskapaciteten i København. Derudover råder vi over 100 møde- og konferencelokaler samt én kongressal.

 

Vores centralt beliggende hoteller omfatter: Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Imperial Hotel, The Square, Tivoli Hotel & Congress Center, Copenhagen Island, Copenhagen Strand, Gentofte Hotel og Wakeup Copenhagen Hotels samt Københavns luksus hostel, Steel House Copenhagen.

 

Til at indfri vores målsætning om at være blandt de bedste i branchen, har vi løbende brug for dedikerede og engagerede medarbejdere. Som medarbejder hos os er du med til at give gæster fra hele verden fantastiske oplevelser. Vi ved, at mennesker er forskellige – og derfor har vi hoteller for enhver smag. Vi har klassisk elegance, og vi har ung puls. Vi har orden i tingene, og vi har plads til spontanitet. Vi er gennemført professionelle, og vi har plads til sjov.

 

Vi ser dig, som den du er. Og derfor har vi lige netop den arbejdsplads, hvor du kan føle dig hjemme. For når du føler dig hjemme, kan du få vores gæster til at føle det samme. Det er det, alting handler om i Arp-Hansen Hotel Group.

 

Du finder vores ledige stillinger her: https://karriere.arp-hansen.dk/