Motley på Nørrebro søger kok

Et hyggeligt og uformelt spisested på Nørrebro, søger en moden og ansvarsbevidst kok til drift og udvikling af et godt lille køkken.

Har du lyst til dagligt at drive køkkenet på Motley og til at udvikle stedets gastronomiske profil? Så er jobbet her måske noget for dig.

Din dagligdag vil bestå i  at planlægge ugens retter og snacks, bestille varer og producere opbakningen dertil. Når Spiseriet er åbent vil din opgave være at køre service i samarbejde med husets vært eller værtinde. Det vil være dig der planlægger din uge inden for konceptets retningslinjer og i samarbejde med os.

Har du potentialet, så har vi ambitionerne om at åbne Motley flere timer om dagen til morgenmad og frokost. Derfor er der også mulighed for at sammensætte dit eget personaleteam, og dermed skabe lige den arbejdsplads du kunne tænke dig.

 

Vi forventer at du:

  • Har ambitioner og vil deltage på fagligt højt niveau
  • Kan udvikle på menuen løbende
  • Er professionel med et glimt i øjet
  • Kan bevare roen i pressede situationer
  • Er mødestabil, pligtopfyldende og præsentabel
  • Er dynamisk, nysgerrig og en holdspiller
  • Taler dansk eller engelsk

 

 

Om Motley

Hos Motley Spiseri og Bar mener vi at mad skal spises i en hyggelig atmosfære sammen med andre rare mennesker. Vi stræber efter at være en forlængelse af folks dagligstue så de til hver en tid føler sig hjemme. Vi tilbyder folk at spise snacks, ost eller dagens ret som løbende ændrer sig med årstidernes skiften. Vi har ambitioner om i nærmeste fremtid at udvide kortet med flere snacks, bar-snacks og charcuterie.

Syntes du jobbet kunne være en god udfordring for dig, så vil vi meget gerne høre fra dig. Stillingen skal besættes hurtigst muligt, og lønnen er efter kvalifikationer.

Se hvad vi laver på facebook og instagram @motleycph

Kontakt os på: info@motley-cph.dk eller Katrine på 53771351

Motley Ryesgade 30B København