Nyudlært kok og cater til Ærø

Nyudlært kok og cater – se her!

I er ønskede på Ærø!
Restaurant Mumm er en gammel velrenommeret restaurant, beliggende centralt i idylliske Ærøskøbing. Vi har plads til 70 gæster indendøre, og 50 i gårdhaven.
Vi serverer gode klassiske retter med kød og fisk, og har et efterhånden velassorteret udvalg af vegetar- og veganerretter også. Vi serverer også frokost – i højsæsonen.
Vort ene motto er:
’Aldrig helt tilfreds, altid lidt på vej’. Det betyder, at vi lader os inspirere af sæsonens råvarer, nye måder at tilberede, trends i tiden, og vores humør.
Det andet er:
’Ærlighed og løsninger’. Det betyder, at vi håndterer fejl og klager, og kommer videre i en fart.

Vi mangler en kok og en cater, og for begge stillinger kan der blive tale om fastansættelse hele året. Ikke et krav, men en mulighed. Start maj/juni. Vi hjælper med at finde bolig.
Som kok
… skal du kunne stå i stegen, og have et godt overblik, når bon´erne vælter ind. Du skal have blik for detaljer og præcision i anretninger, og være med i planlægning og kalkulation af menuer, disposition af varer, og forberedelser til åbning.
Som cater
… skal du være all-round i anretning af forretter, hovedretter og desserter; du skal have blik for detaljer og præcision, og have overblik over flowet i køkkenet.

Du skal også være med i forberedelser forud for åbning.
Du bliver ansvarlig for, at køleskabe- og diske altid er rene, og at alt er datomærket, friskt og opdateret.
Ingen er alene om opgaverne. Der er typisk 5 på arbejde i køkkenet. Vi arbejder som et team, og bakker hinanden op 100 %.
Hårdt og veludført arbejde lønner sig ofte, og det er ingen undtagelse på Mumm. God fast løn til de rette, med mulighed for bonus.

Vi har åbent hele året. I højsæsonen hver dag – frokost og aften. Udenfor sæsonen onsdag til lørdag – kun aften. For nu.
Der sker meget på Ærø, så udvidede åbningstider er under overvejelse. Især hvis vi får ansat jer to!

Send en ansøgning, eller ring til Pia på 29849504, og hør nærmere. Besøg vores Facebookside, og se billeder af restaurant, gårdhave med mere.

Restaurant Mumm – Ærøskøbing
www.mumm.restaurant.dk

info@mummaeroe.dk