Nyudlært kok søges til Italo Disco

Italo Disco søger en kok.

 

Italo Disco er et moderne italiensk Trattoria, med respekt for håndværk og det klassiske italienske grundkøkken.

Her handler det mest af alt om smag, kendskab til de italienske råvarer og behandlingen af disse.

 

Som kok på Italo Disco, vil du dagligt komme til at arbejde med kød og fisk i klassiske tilberedningsmetoder, lave frisk pasta fra bunden, samt behandle de smukkeste grøntvarer importeret fra Italien.

Du vil ligeledes på Italo Disco, blive en del af et sundt og dynamisk arbejdsmiljø, med et ungt friskt team af gode kollegaer.

Køkkenchef og ejer af Italo Disco, Levent B Engin, sammensætter hver dag i samarbejde med kokkene dagens menu, bestående af 8-9 serveringer. Dette skaber en fantastisk dynamik i køkkenet, da ikke to dage vil være ens, men kræver også et skarpt fokus, fantasi og engagement.

 

Det er fra vores side ikke et krav, at du tidligere har været omkring eller har kendskab til det Italienske køkken. Vi ønsker blot en kok der ønsker nye udfordringer og som er villig til at lære, og ønsker at være en del af vores fantastiske team.

Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning på: Levent@italodisco.dk – Eller har du mod på det, så kig forbi restauranten og aflever ansøgningen personligt.

Levent B Engin

Tlf. 22310161

Italo Disco

Oehlenschlægersgade 5

1663 København V