Passioneret og initiativrig kokkeelev søges til Hahnemanns Køkken

Om Hahnemanns Køkken

Hos Hahnemanns Køkken har vi passion for kvalitet. Maden skal være lavet fra bunden af og med kærlighed.

Vi har fokus på dyrevelfærd, økologi og bæredygtighed og følger sæsonen nøje. Vi samarbejder så vidt muligt med lokale producenter såsom Frydenlund Frugtplantage, hegnsholt og Stensbølgaard og køber kun fisk fra WWFs liste. Derudover har vi vores eget konditori vi selv vores brød og kager.

Alle vores kantineordninger har vi tilpasset den enkelte virksomhed for at imødekomme netop deres behov, og lige nu mangler vi kokke i vores kantine hos Microsoft i Lyngby.

 

Om dig og jobbet

Du har færdiggjort og bestået dit grundforløb som Gastronom Kok og elsker at arbejde med gode, ærlige råvarer. Du sætter en ære i, at tingene udføres ordentligt og springer aldrig over, hvor gærdet er lavest.

Du kommer til at lave daglig frokost og forplejning til forskellige typer af møder og større arrangementer. Der roteres i partierne jævnligt, og du har frie rammer til at udfolde din kreativitet og selvstændighed i samspil med resten af køkkenet. Arbejdstiden lyder fra mandag til torsdag fra 6.30 til 14.30. -14 og fredagen.

Vi søger en elev med teamspirit og gåpåmod og tilbyder til gengæld gode arbejdsforhold, hvor din faglige udvikling vil blive prioriteret højt.

Kan du se dig selv i ovenstående, så send CV og et par ord om dig selv til køkkenchef:

v-marris@microsoft.com

 

Vi ser frem til at høre fra dig.