Praktik om bord på Georg Stage

Beskrivelse af, hvad en praktiktid hos Georg Stage omfatter:

Hvert år får 3 kokkeelever mulighed for, at tage en del af deres praktiktid om bord på Georg Stage. Arbejdet består i, i samarbejde med hovmesteren, at sørge for alt forplejning ombord til elever og besætning i alt 75 stk.

Vi arbejder med forskellige friske råvarer fra de lande, vi kommer til, og i kabyssen ligger vi vægt på at servere varieret kost, uden at vi glemmer de danske nationalretter, såsom stegt flæsk med persillesovs, frikadeller og flæskesteg med rødkål.

Næste togt starter i København i slutningen af D. 25. juni, hvorfra turen går rundt i Østersøen, inden vi sejler hjem til Danmark med afslutning d. 8. November. Se www.georgstage.dk for fuld togtplan.

Man skal være indstillet på en noget anderledes praktikperiode, hvor man blandt andet skal sove i hængekøje i sovesal sammen med 62 andre i alderen 17 – 22 år, og der vil være længere perioder til søs, op til 14 dage.

Som kabyselev skal man følge samme regelkrav, som dækselever ombord, der tager en uddannelse til Ubefaren skibsassistent.

Praktiktiden giver udeboende SU, uanset om du er registreret til at bo hos forældrene.

For nærmere info, se Georgstage.dk, som også kan give et godt billede af livet om bord.

Med venlig hilsen

Julie Bergdal Kolath
Uddannelseskoordinator

Tlf. direkte: +45 31 53 54 20
julie.kolath@georgstage.dk
www.georgstage.dk