RABARBERGAARDEN GÅRD & RESTAURANT SØGER KOK TIL SÆSONEN 2019

RABARBERGAARDEN GÅRD & RESTAURANT SØGER KOK TIL SÆSONEN 2019

 

Vil du gerne arbejde med og udvikle det grønne køkken? Vil du gerne tættere på råvarerne og arbejde fra jord-til-gaffel ’for real’? Vil du gerne gå 100% efter autenticiteten og den højeste gastronomiske kvalitet i alt hvad du laver? Så er det dig vi mangler på vores team til sæsonen 2019.

Rabarbergaarden ligger i Nordsjælland, blot 45 min. Kørsel fra København og et stenkast fra Tisvildeleje og Kattegat. Rabarbergaarden er en a la carte restaurant, med et økologisk landbrug der forsyner restaurantens køkken med 95% af alle grøntsager og kød. Fisk får vi lokalt fra Gilleleje og Hundested havne, og de råvarer vi ikke selv producere køber vi fra lokale producenter. Vi samarbejder med dygtige vinimportører af økologiske, biodynamiske og naturvine, der kun hylder den allerbedste kvalitet.

På gården findes også et lille bageri, en landhandel der fører vores egne fødevareprodukter og køkken- og havegrej af allerbedste kvalitet.

Rabarbergaarden har i sommersæsonen åben hver dag og er et yndet spise- og indkøbs sted for områdets danske og internationale gæster, mange af dem kommer igen år efter år.

På Rabarbergaarden arbejder vi med autenticitet, kvalitet og service på højt niveau. Samarbejde mellem teamet i marken, stalden, køkkenet og front of house er grundlaget for det høje niveau og stedets særlige karakter.

Til sæsonen 2019 søger vi en dedikeret kok til vores team.

På Rabarbergaarden tilbyder vi:

  • God løn og ordnede forhold.
  • En spændende arbejdsplads hvor naturen er helt tæt på.
  • En dynamisk hverdag i en holistisk virksomhed, hvor ikke to dage er ens.
  • En uformel og venlig omgangstone med dygtige kolleger.
  • Unik mulighed for at arbejde i hele kæden fra jord til bord.
  • Mulighed for at være med i arbejdet med at udvikle køkkenet og produkter til landhandlen.
  • Et godt navn og brand at tage med videre.
  • Job periode 1. juni – 31. august 2019. Med mulighed for forlængelse eller fast ansættelse.

Du er:

  • Faglært kok
  • Velformuleret på engelsk som minimum, gerne dansk.
  • Fleksibel og kan indgå i en vagtplan med både morgen, aften og weekendvagter.
  • En god og hjælpsom kollega som man gerne vil arbejde sammen med.
  • Klar til at yde den allerbedste service til vores gæster.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgning sendes til kulinarisk leder Thomas Elletoft Køster på thomas@rabarbergaarden.dk For spørgsmål kontakt Thomas – 23 93 86 01. For yderligere information se hjemmesiden http://www.rabarbergaarden.dk