Åbne stillinger hos Scandic

Lige nu har vi på Scandic Glostrup, åbne stillinger som afløsere i alle afdelinger; tjenere, stuepiger, selvstændige kokke samt receptionister.

 

Tjener-reserve:

Har du ro i maven, når du har det fulde overblik over dine gæster, og hver eneste tallerken er serveret med stor respekt for god mad? Så tror vi på, at du er én af vores nye tjenere på Scandic Glostrup. Vi ved, at du sætter en ære i at kende menukortet, så du kan rådgive bedst muligt. Og vi ved, at for dig er glasset altid halvt fyldt, og at din positive indstilling spreder sig i hele restauranten. Du nyder at præsentere vores gæster for nye smagsoplevelser og ved, hvordan et bord står knivskarpt. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig

 

Housekeeper/Stuepiger: Del-tid + Reserve

Ta’r du ansvar, har øje for detaljerne og sætter en ære i at få vores hotel til at shine, så tror vi på, at du er vores nye deltids HR medhjælper på Scandic Glostrup Hotel. Med primær base i Housekeeping og med opgaver i restauranten, så ved vi, at du har en faglig stolthed og altid har dit på det rene, når det gælder den daglige rengøring og opvask. Du forstår vigtigheden af at lægge lagenet i de rette folder og møder altid vores gæster med et smil. Vi ved, at du er perfektionist til fingerspidserne. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

 

Receptionist – reserve

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Receptionist på Scandic Glostrup. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med. Du har en sjette sans for god service og spørger altid vores gæster, om der er noget, du kan hjælpe dem med, inden de selv spørger. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

 

Kok- reserve

Er du ambitiøs i køkkenet og har lyst til at arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken, så tror vi på, at du er vores nye á la carte kok på Scandic Sydhavnen. Vi ved, at du brænder for at gøre en forskel og er knivskarp i køkkenet. Og at din glæde for at lave god mad smitter af på alle os andre – både dem, du arbejder tæt med og alle vores gæster. Du får rig mulighed for at udvikle dig som kok og levere de bedste madoplevelser. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

 

Alle ledige stillinger findes her: Ledige stillinger | Scandic Hotels

 

Tak for Jeres hjælp med at formidle budskabet på jobbørsen.

Jeroen Bisschop

 

 

Jeroen Bisschop

General Manager

Scandic Glostrup

Direct: +45 21161320 • Office: +45 43221618

Email: jeroen.bisschop@scandichotels.com

Visit: Roskildevej 550, DK-2605, Brøndby, Denmark