Restaurant.506 søger faglært kok

Vi leder efter en ny kok til at blive medlem af vores dygtige team i køkkenet! Vi er et dynamisk og lidenskabeligt team, der prøver at forandre verden ved at lave de mest lækker smagende måltider. Vi serverer omkring 1600 frokost hver dag til virksomheder rundt om i København med en mission om at skabe bæredygtige madvaner i stor skala af hensyn til vores planet og kommende generationer.

Vores køkken følger et sæt principper, der guider os i alt, hvad vi gør: vi fokuserer på at gøre affald til værdi, vi får altid planter til at spille en central rolle, vi vælger omhyggeligt alle ingredienser og omfavner forandring. Vi er motiverede og sigter mod at holde os inspireret af at teste, prøve og lære hver eneste dag.

Vores centrale køkken ligger i Nordvest, men vi har kantiner i både Nørrebro og Islands Brygge.

Daglige opgaver

  • Madlavning og præpping af frokost
  • Styrke vores kulinariske profil
  • Op-cykling af madaffald
  • Deltager og giver input til menuplanlægning, inklusive desserter

Faglige kvalifikationer

  • Interesse for og helst oplevelse i den plantebaserede kulinariske verden
  • Erfaring med tilberedning af store fødevareproduktioner
  • Interesse og erfaring med forberedelse af slik som desserter, juice, limonader og snacks
  • Erfaring med op-cykling af madaffald

Personlige kvalifikationer

  • En holdning og vilje til at tage nye udfordringer
  • En positiv og engageret tankegang
  • Modstandsdygtighed over for hurtige miljøer
  • Holdspiller holdning

Hvis dette lyder som noget for dig, så send dit CV til letstalk@506.world

Sven Møller, Medstifter og CEO
+45 26 14 60 90
sven@506.world

Peter Dorn-Rasmussen, Medstifter & CCO
31 74 00 40
peter@506.world