Restaurant .506 søger Souchef

Vi leder efter en ny sous-kok til at blive medlem af vores dygtige team i køkkenet! Vi er et dynamisk og lidenskabeligt team, der prøver at forandre verden ved at lave de mest lækker smagende måltider. Vi serverer omkring 1600 frokost hver dag til virksomheder rundt om i København med en mission om at skabe bæredygtige madvaner i stor skala af hensyn til vores planet og kommende generationer.
Vores køkken følger et sæt principper, der guider os i alt, hvad vi gør: vi fokuserer på at gøre affald til værdi, vi får altid planter til at spille en central rolle, vi vælger omhyggeligt alle ingredienser og omfavner forandring. Vi er motiverede og sigter mod at holde os inspireret af at teste, prøve og lære hver eneste dag.
Vores centrale køkken ligger i Nordvest, men vi har kantiner i både Nørrebro og Islands Brygge.

Daglige opgaver

  • Dagligt lederskab af 8 til 12 holdmedlemmer, herunder føring af madlavning, forberedelse og udpladning af frokost til omkring 1000 pax.
  • Ugentlig menuplanlægning sammen med køkkenlederen
  • Oprettelse og udvikling af vores kulinariske profil samt bygger på vores opskriftsindeks
  • At finde nye måder at begrænse vores madaffald ved at omdanne affald til nye madkoncepter og retter

Faglige kvalifikationer

  • Interesse for og helst oplevelse i den plantebaserede kulinariske verden
  • Erfaring med tilberedning af store fødevareproduktioner
  • Ledelseserfaring og vilje til at vokse i en lederrolle
  • Erfaring med op-cykling af madaffald

Personlige kvalifikationer

  • En holdning og vilje til at tage nye udfordringer
  • En positiv og engageret tankegang
  • Modstandsdygtighed over for hurtige miljøer
  • Holdspiller holdning

Hvis dette lyder som noget for dig, så send dit CV til letstalk@506.world

Sven Møller, Medstifter og CEO
+45 26 14 60 90
sven@506.world

Peter Dorn-Rasmussen, Medstifter & CCO
31 74 00 40
peter@506.world