Restaurant KUL i Kødbyen mangler en kokkeelev

Eleven, vi søger, skal være ambitiøs, brænde for faget, og klar på at præstere sit bedste hver dag, stabilitet og gå på mod er et MUST !

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og gæsterne er i første række. 


Når det så er sagt så kan vi tilbyde en spændende arbejdsplads med mulighed for at arbejde i et af Københavns bedste spisesteder.

Info om stedet . Idéen til KUL kommer fra nogle års arbejde i San Francisco og er inspireret af det californiske cuisine. KUL bliver således et multinationalt åbent køkken med indslag fra de mest interessante strømninger, helt uden konceptuelle forbehold, så længe der er stor smag og kulinarisk pondus.

Vi lader os ikke begrænse af dogmer om mad stil og trends. Vi vil i langt højere grad plukke de, for os, mest spændende og velsmagende råvarer – hos alt fra lokale Limfjordsfiskere til uruguayske kvægavlere.

Vi griller mange af vores retter, da vi synes det giver råvarerne flere dimensioner og giver kant til måltidet. Fra vores specialfremstillede Yakitori grill og vores spanske Josper Grillovn præsenterer vi ca.12 retter i forret størrelse, som kan sammensættes efter gæstens humør, et par delehovedretter og desserter, som alle drømmer om, men ingen andre laver.

Hvis det lyder som noget der vækker interesse så send mig en mail på koekkenchef@restaurantkul.dk