Restaurant kul i kødbyen søger 2 kokke elever med henblik på start hurtigst muligt.

Restaurant kul i kødbyen søger 2 kokke elever med henblik på start hurtigst muligt.

 

Er du ambitiøs og har du lyst til at arbejde kreativt med smagen af grill, røg og aske på gourmet niveau?

På Restaurant Kul arbejder vi med råvarer af høj kvalitet og serverer dogmefrie smagsoplevelser med inspiration fra flere verdensdele. Vores koncept er tilberedning over åben ild fra
Yakitori grill og Josper ovn, der tilfører en ekstra dimension af grill og røg.
Vi lader os ikke begrænse af dogmer om mad stil og trends. Vi vil i langt højere grad plukke de, for os, mest spændende og velsmagende råvarer – hos alt fra lokale Limfjordsfiskere til uruguayske kvægavlere.

Eleven vi søger skal brænde for faget, og klar på at præstere sit bedste hver dag, stabilitet er en selvfølge.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og gæsterne er i første række.

Når det så er sagt så kan vi tilbyde en spændende arbejdsplads med mulighed for at arbejde i et af Københavns bedste spisesteder.
Hvis det lyder som noget der vækker interesse så send en mail til Koekkenchef@restaurantkul.dk

 

Bedste Hilsner / Best Regards

Peyman Rasouli

Køkkenchef / Head Chef

Restaurant KUL