Restaurant Smör I Nationalmusset søger kokkeelever

Vi er på jagt efter 2 kokkeelever der nu kan få muligheden for at indgå i et professionelt (ungt) team af kokke på Nationalmuseet i KBH K.

 

I restaurant smör hylder vi den danske kulturarv og giver en af danskernes ynglings spise en helt ny fortolkning, men med rødder i det gode gamle håndværk og klassiske tilgang.

 

Vi laver vores eget pålæg, vi rører og bager vores eget rugbrød, vi kører dagligt travle frokoster til gæsterne på museet, i et moderne og ”løftet” koncept. Vi kører både små og store eksklusive arrangementer til alt fra 10 personer til 200+ i museets unikke omgivelser.

 

Jeg er på udkig efter 2 engagerede elever der har lyst til at lære og tage noget ansvar og samtidig deltage i et hyggeligt og travlt miljø, med respekt for hinanden og en ordentlig og god tone.

 

Jeg tilbyder alternative arbejdstider, da vi er en Frokost restaurant, og primært holder åbent om dagen i museets åbningstid.

Typisk hedder en vagt 08:00 til 17:00.

 

Der er tid til anden arrangementer om aftenen, hvor man naturligvis skal være villig til at indgå i et varierende skema.

DU / I  kan indgå i holdet hurtigst muligt.

Håber at høre fra jer ☺

send ansøgningtil: matti@restaurant-smor.dk

Mange kulinariske hilsner

Venlig hilsen/Best regards,

 Matti Klixbüll Iversen

 Køkkenchef

Restaurant Smör by Madkastellet

Nationalmuseet

Mobil: +45 93 98 97 99