Restauration MA, Gammel Mønt 41 søger kokkeelev med start hurtigst muligt

Restauration MA, Gammel Mønt 41 søger kokkeelev med start hurtigst muligt

 

Restaurant MA er placeret i hjertet af København i en unik og smuk rød bindingsværks ejendom fra 1734 på hjørnet af Møntergade og Gammel Mønt. Bag restauranten står restauratør Henrik Nielsen, køkkenchef Lars Thomsen tidligere medejer af Michelin restauranterne Den Røde og Gule Cottage, samt restaurantchef & sommelier Lars Spring tidligere kendt fra bla. Lumskebugten gennem en årrække, Stammeshaller og Restaurationen. Sammen fortolker de den klassiske restaurantoplevelse, med stor vægt på smag og værts skab, i respekt for husets smukke rammer og historie. Du vil indgå i teamet og få stor mulighed for at få indflydelse på menuer m.m. i samarbejdet med resten af teamet, der også består af Aske Düring fra Dragsholm Slot og Sebastian Svendsagard fra Babette (årets kokkeelev 2018)

Klassisk køkken og vinvalg med kant

Køkkenets primære fokus er kvaliteten af den enkelte råvare i sæson. Derfor arbejdes der tæt sammen med leverandørerne, der hovedsageligt er små danske producenter med respekt for bæredygtighed. Teamet i køkkenet består udover køkkenchefen, af nogen af landets dygtigste unge kokke, og deres tilgang til den nye gastronomi, kombineret med rygraden i de klassiske smage, gør gæsteoplevelsen ganske unik.

 

Hvis du kunne tænke dig ind i vores dygtige team, så skal du kontakte:

Køkkenchef Lars Thomsen Mobil: 2728 2007 Mail: lars@t1000.dk