Sans Souci søger kokkeelev

Sans Souci Restaurant & Vinstue søger en entusiastisk elev med tiltrædelse snarest eller efter aftale.

Vi er kendt for vores klassiske danske frokost med smørrebrød og lune retter og for vores aftenmenu med et varieret udvalg af danske og franske klassikere.

Velsmagende med saft og kraft og med fokus på kvalitet.

Smagen, de lokale råvarer, det gode håndværk og masser af atmosfære er omdrejningspunktet for den oplevelse, vi gerne vil give vores gæster.

Sans Souci finder du i historiske og hyggelige lokaler på det mondæne Frederiksberg i København. Sans Souci er en sand Frederiksberginstitution og kan føre sin eksistens helt tilbage til 1902

Vores forventninger:

  • Du er ivrig efter at lære
  • Du sætter en ære i at arbejde med gode råvarer • Du er ambitiøs, struktureret og professionel • Du er mødestabil og ansvarsbevidst • Du kan bevare overblikket og det gode humør i en travl hverdag • Du er med til at sikre en høj kvalitet samt et fleksibelt serviceniveau

VI TILBYDER

  • Et alsidigt job i historiske og hyggelige lokaler midt på Frederiksberg • Du får en professionel arbejdsplads med gode arbejdsforhold • Et attraktivt og kreativt job • Kollegaer med et højt fagligt niveau • Gode arbejdsforhold

KONTAKT

Ansøgning, CV og referencer sendes til køkkenchef Peter Tamstorf på pt@sanssouci.dk

Ansøgningen mærkes “Elev”.

Ansøgninger besvares løbende.

 

Med venlig hilsen,

Peter Tamstorf, Køkkenchef

Madvigs Allé 15, 1829 Frederiksberg C