Serviceminded og udadvendt Tjener søges til det dynamiske Charlottehaven på Østerbro til deltidsstilling

Serviceminded og udadvendt Tjener søges til det dynamiske Charlottehaven på Østerbro

Charlottehaven søger ny engageret og fagligt dygtig tjener på deltid. Du kommer med erfaring fra lignende stilling med erfaring indenfor a la carte, selskabs- og konferenceservering og trives i et levende og dynamisk miljø.

Jobbet

Som Tjener bliver din primære opgave at servicere gæster i cafe, til møder, konferencer og selskaber. Dette i et stærkt samarbejde med kollegaer og ledere. Du vil via din viden inden for F&B sikre, at alle gæster fra a la carte, møder, konferencer og selskaber oplever Charlottehavens professionelle og personlige gæstetilgang.

Kvalifikationer

Den rette profil er udlært tjener og kommer med kompetent erfaring fra lignende sted. Du har nemt til smil og deler gerne ud af dem. Du har et godt overblik og kan håndterer flere bolde i luften. Du trives i et miljø hvor der er travlt og til tider hektisk, men formår stadig at give nærværende og personlig service, med øje for detaljen, der gør den store forskel.

Charlottehaven er en mindre virksomhed med flere afdelinger der alle arbejder mod samme mål. Som tjener er du meget synlig, utrolig serviceminded af natur og en dygtigt teamplayer –også på tværs af afdelingerne. Med dit store engagement, er du med til at skubbe både dig selv og Charlottehaven mod nye mål.

Du tilbydes

En levende og dynamisk arbejdsplads, hvor frihed under ansvar, humor og ikke mindst professionalisme er bærende elementer i hverdagen. Du kommer gennem et grundigt onboarding-program så du kender virksomheden indefra og ud fra starten.

Charlottehavens vision er, at vi skal være stedet du kommer igen og igen, for det er dét vi kan.

Stillingen er deltid og timer aftales nærmere. Løn og ansættelsesvilkår bliver forhandlet individuelt.

Ansøgning
Du bedes sende din ansøgning, CV samt et vellignende billede til HR på job@charlottehaven.com. Stillingen ønskes besat snarest og ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Charlottehaven består af eksklusive hotellejligheder, centralt placeret på Østerbro. Udover lejlighederne har hotellet Cafè, Health Club, Konferencefaciliteter samt tilbyder selskaber og events.
Læs mere på vores hjemmeside www.charlottehaven.com eller følg os på Instagram Charlottehaven_2100 eller Facebook.