Smørrebrød og cater elev til Hotel- og Restaurantskolen

Passioneret gastronomelev til Hotel- og Restaurantskolens kantine

 

Er du i gang med at uddanne dig til gastronom med speciale i smørrebrød og catering og brænder du for at arbejde med bæredygtighed, økologi og sundhed i fokus? Vil du samtidig udfordres og dygtiggøre dig på en skole med læring, gastronomi og udvikling i fokus? Så er du måske den Gastronomelev vi søger til Hotel- og Restaurantskolens kantine.

 

Vi leder efter dig, der er i gang med at uddanne dig til gastronom med speciale i smørrebrød og catering og som leder efter en praktikplads, hvor du vil lære at mestre forskellige discipliner inden for gastronomiens verden. Som elev i vores kantine vil få et udfordrende praktikforløb, hvor du vil blive del af vores spændende rejse mod at løfte gastronomien, hverdagsmaden og gæstgiveriet til nye højder.

Teamet

Du bliver en del af vores team i kantinen, som ud over kantinelederen består af 7 medarbejdere. Vi er et team, der vægter samarbejde højt og sætter en ære i at give vores medarbejdere og øvrige gæster i kantinen en spændende madoplevelse hver dag.

 

Ansvarsområder og arbejdsopgaver

Som elev i vores kantine indgår du i teamet på lige fod med dine kollegaer. Du vil deltage i kantinedriften, hvor vi dagligt servicerer vores medarbejdere og øvrige gæster. Her vil du indgå i- og lære om alle køkkenet funktioner, herunder tilberedning af både kolde, lune og varme retter samt anretning af maden. Du vil samtidig være en del af menuplanlægningen samt indkøb, hvor du får mulighed for at komme med ideer til menuen og udviklingen af kantinen.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Deltage i den daglige drift af kantinen
  • Tilberedning og anretning af dagens menu
  • Planlægning af menuen med fokus på sæsonens råvarer, bæredygtighed, økologi og sundhed
  • Servicering af kantinens gæster

 

Om dig

Du er i gang med at uddanne dig til Gastronom med speciale i Smørrebrød og Catering. Inden opstart i praktikken skal du have bestået grundforløbet.

Derudover forventer vi, at du:

  • Er mødestabil, fleksibel og har gode samarbejdsevner
  • Er nysgerrig og serviceminded
  • Er ansvarlig og kan arbejde selvstændigt
  • Brænder for at lære at lave mad med fokus på bæredygtighed, økologi og sundhed

 

Vi tilbyder dig

En unik mulighed for at blive udfordret og dygtiggøre dig på en skole med gastronomi, mennesker og læring i centrum. Vi byder på et uformelt miljø med dygtige og engagerede kolleger og en frokostordning, der er værd at prale af.

 

Ansættelsesvilkår

Stillingen er med start i september 2021. Du ansættes og aflønnes efter overenskomst mellem 3F og Staten samt fællesoverenskomsten OAO-s.

Stillingen er på 37 timer om ugen og vil typisk være i tidsrummet 07.00-14.30. Ved større arrangementer kan weekend- og aftenarbejde dog forekomme.

Vi gør opmærksom på, at vi har røgfri arbejdstid.

Interesseret?

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte kantineleder Michael Dinesen på telefonnummer 41 32 08 35.

Ansøgning og deadline

Send os en begrundet ansøgning, CV og relevante uddannelsespapirer senest den 27. august kl. 12.00. Vi modtager kun ansøgninger via link på vores hjemmeside.

Vi modtager kun ansøgninger via linket: https://www.innomate.com/innomatepublicpagesmedarb/JobApplicationDetail.aspx?CompanyId=hrs&JobNoticeId=273#top

Vi forventer at afholde samtaler i uge 35.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Om Hotel- og Restaurantskolen

Vi vil berige og glæde verden med bæredygtig gastronomi og værtskab. For at nå målet har vi brug for forandringer – i verden og på skolen. Vores 140 medarbejdere står midt i en udviklingsproces og arbejdet med at skabe håndværkere, der modigt, arbejdsomt og kreativt mestrer bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. På vores skole har det lige siden 1922 handlet om mad og værtskab. Vi er branchens skole med erhvervsfaglige uddannelser, 10. klasse, EUX, HTX og kursusvirksomhed og uddanner dagligt 850 elever og kursister. Læs mere om os i vores strategi her.