Smørrebrød og caterelev til Hotel- og Restaurantskolen

Passioneret Smørrebrød og cateringelev til Hotel- og Restaurantskolens kantine

Er du passioneret omkring madhåndværk og brænder for at arbejde med bæredygtighed, økologi og sundhed i fokus? Vil du samtidig udfordres og dygtiggøre dig på en skole med læring, gastronomi og udvikling i fokus? Så er du måske vores nye Smørrebrød og cateringelev

 

Som elev på Hotel- og Restaurantskolen bliver du en del af vores spændende rejse mod at løfte gastronomien, hverdagsmaden og gæstgiveriet til nye højder. Vi vil skabe en fagskole med stimulerende læringsrammer og en høj standard i egen praksis. Som elev i vores kantine vil du få et udfordrende praktikforløb, hvor du vil lære at mestre forskellige discipliner inden for gastronomiens verden.

 

Du bliver en del af vores team i kantinen, som ud over kantinelederen består af 7 medarbejdere. Vi er et team, der vægter samarbejde højt og sætter en ære i at give vores medarbejdere og øvrige gæster i kantinen en spændende madoplevelse hver dag.

 

Ansvarsområder og arbejdsopgaver

Som elev i vores kantine indgår du i teamet på lige fod med dine kollegaer. Du vil deltage i kantinedriften, hvor vi dagligt servicerer vores medarbejdere og øvrige gæster. Her vil du indgå i- og lære om alle køkkenet funktioner, herunder tilberedning af både kolde, lune og varme retter samt anretning af maden. Du vil samtidig være en del af menuplanlægningen samt indkøb, hvor du får mulighed for at komme med ideer til menuen og udviklingen af kantinen.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Deltage i den daglige drift af kantinen
  • Tilberedning og anretning af dagens menu
  • Planlægning af menuen med fokus på sæsonens råvarer, bæredygtighed, økologi og sundhed
  • Servicering af kantinens gæster

 

Om dig

Du er i gang med at uddanne dig til Gastronom med speciale i Smørrebrød og catering. Inden opstart i praktikken skal du have bestået grundforløbet.

Derudover forventer vi, at du:

  • Er mødestabil, fleksibel og har gode samarbejdsevner
  • Er nysgerrig og serviceminded
  • Er ansvarlig og kan arbejde selvstændigt
  • Brænder for at lære at lave mad med fokus på bæredygtighed, økologi og sundhed

 

Vi tilbyder dig

En unik mulighed for at blive udfordret og dygtiggøre dig på en skole med gastronomi, mennesker og læring i centrum. Vi byder på et uformelt miljø med dygtige og engagerede kolleger og en frokostordning, der er værd at prale af.

 

Ansættelsesvilkår

Stillingen er som udgangspunkt med start 1. december 2020. Du ansættes og aflønnes efter overenskomst mellem 3F og Staten samt fællesoverenskomsten OAO-s.

Stillingen er på 37 timer om ugen og vil typisk være i tidsrummet 07.00-14.30. Ved større arrangementer kan weekend- og aftenarbejde dog forekomme.

Vi gør opmærksom på, at vi har røgfri arbejdstid.

 

Interesseret?

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte kantineleder Michael Dinesen på telefonnummer 41 32 08 35.

 

Ansøgning og deadline

Send os en begrundet ansøgning, CV og relevante uddannelsespapirer senest den 1. november. Vi modtager kun ansøgninger via link på vores hjemmeside her.

 

Vi forventer at afholde samtaler i uge 45.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Om Hotel- og Restaurantskolen

Vi vil berige og glæde verden med bæredygtig gastronomi og værtskab. For at nå målet har vi brug for forandringer – i verden og på skolen. Vores 140 medarbejdere står midt i en udviklingsproces og arbejdet med at skabe håndværkere, der modigt, arbejdsomt og kreativt mestrer bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. På vores skole har det lige siden 1922 handlet om mad og værtskab. Vi er branchens skole med erhvervsfaglige uddannelser, 10. klasse, EUX, HTX og kursusvirksomhed og uddanner dagligt 850 elever og kursister. Læs mere om os i vores strategi her.