Sommerjob – Københavns Lærerforenings Kolonier

Er du studerende på professionsbacheloruddannelsen i ernæring og sundhed eller igang med ernæringsassistentuddannelsen eller er du evt. færdiguddannet og har du lyst til – sammen med 3 andre – at stå for organisering og madlavning til ca. 40 børn og 8 voksne, samt rengøring på en sommerkoloni – så er et job med okonomafunktion, eller som køkkenassistent på en af Københavns Lærerdforenings Kolonier måske noget for dig.

Københavns Lærerforenings Kolonier er eb privat forening, der hvert år sender omkring 4000 københavnske skolebørn på henholdsvis 1-2 ugers sommerkoloni, på 29 forskellige kolonier spredt ud over hele Danmark.

For sommeren 2019 har vi behov for at ansætte en række medarbejdere tila t stå for økonomafunktionen, samt som køkkenassistenter i perioden 30/6-19 til 10/8-19 i mindst 2 uger og højst 4 uger. Lønnen for økonomaer er965 kr. pr. dag. Lønnen for køkkenassistenter er 800 kr. pr. dag, dertil kommer fri kost og logi. Feriepenge afregnets til Feriekonto og udbetalers herfra. Der gives kørselsrefusion for billigst mulig transport til kolonien.

Lønnen er skattepligtig.

Alle medarbehdere skal have en børneattest, som Kolonierne indhenter via e-boks ved ansættelse.

Hvis du er interesseret, så kontakt Københavns Lærerforenings Kolonier på tlf.: 33 25 44 25 tast 4. Du skal tale med konsulent Gitte Nemholt.

Vi hører også gerne fra dig, hvis du blot er rigig god i et køkken, og er fyldt 18 år.

Med venlig hilsen

Københavns Lærerforenings Kolonier

Gitte Nemholt
Konsulent
Frydensdalsvej 20
1809 Frederiksberg C
gn@kolonierne.dk

Se mere om kolonierne på: www.kolonierne.dk