Sommerjob med søde sager, glæde og gode kollegaer på menuen

Sommerjob med søde sager, glæde og gode kollegaer på menuen

 

Går du med en konditor, chocolatier eller dessertkok i maven. Er du kreativt anlagt og har sans for styling af en servering. Er du struktureret, grundig og ikke mindst i besiddelse af godt humør og god energi? Og du på udkig efter et studierelevant sommerjob?  Ja, så vil vi gerne tale med dig.

 

Unicorns and Rainbows er en opstartsvirksomhed indenfor Cafe og fødevareproduktion. Vi slår dørene op i juni måned i indre København. Vores målgrupper er kvinder i alderen 15-35 år. De går op gode smagfulde produkter og god stil. Vores mål er at give målgruppen deres ”daily dose of happiness” via smag, styling, service og atmosfære.

 

Lige nu søger vi gode sommerkollegaer, som kan se sig selv være en del af det team, som skal sikre at køkkenet og de færdige produkter kommer godt fra start.

 

Kan du se dig selv bistå med at tage f.eks. Marengs til et nyt niveau, hvor både smag og udseende når helt nye højder?

 

Vi tilbyder et sommerjob i en ambitiøs opstartsvirksomhed med fleksible arbejdstider i perioden fra juni til i første omgang september med mulighed for forlængelse. Et job hvor du kan udfordre dig selv, og være en del af et team, hvor glæde, trivsel og dedikation skal sikre at vi opnår de opsatte mål.

 

Hvis du har spørgsmål til jobbet, så tag endeligt fat i Unicorns and Rainbows. Skriv til Charlotte på charlotte@unicornsandrainbows.dk eller ring på 27 20 21 60.

 

Din ansøgning sendes til charlotte@unicornsandrainbows.dk