Sommerkokke Til Helenekilde

HELENEKILDE SØGER SOMMERKOKKE

 

Helenekilde Badehotel er i rivende udvikling. Med en ny og ung ledelse er vores ambition at forny Bade­hotellets koncepter, således at klassiske traditioner og moderne idealer mødes.

 

Helenekilde Badehotel er et dynamisk hotel med alt fra á la carte restaurant, udekøkken, bryllupper og større selskaber til virksomhedskonferencer – hele året rundt. Vi har brug for hjælp i køkkenet hele sommeren, da vi har en forventning om at det bliver en travl sæson. Vi søger derfor to kokke fra juni måned – gerne med erfaring, med det er ikke et krav.

Vi er et ungt team bestående af glade, ambitiøse kokke, som ønsker at få det bedste ud af dagen og alle er velkomne til at være en del af det.

 

Dine kvalifikationer:

  • Du er passioneret og engageret
  • Du er omstillingsparat
  • Du er imødekommende og positiv
  • Du er klar til en travl hverdag
  • Du er klar til en sommer med dedikerede og ambitiøse kollegaer

 

Vi serverer enkel morgenmad med gode, danske produkter og hjemmebag af mel fra det lokale mølleri. Til frokost har vi et enkelt menukort med moderne smørrebrød, inspireret af det klassiske, danske køkken. Om aftenen serverer vi en menu, baseret på de bedste lokale råvarer i sæsonen og vi serverer alle retter smukt og enkelt – og med respekt og forståelse for råvaren.

Hvis du kan se dig selv i denne rolle, er du velkommen til at sende dit CV til job@helenekilde.com, sammen med et par ord om dig selv. Skriv ”Sommerkok + dit navn” i emnefeltet. Vi kører løbende samtaler, så ansøg gerne i dag. Vi ser frem til at høre fra dig. Du kan finde flere oplysninger om hotellet på www.helenekilde.com, men da vi i gang med at ændre i koncept og menu, vil du få mest af at komme forbi til en snak.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Du kan finde flere oplysninger om hotellet på:

 

www.helenekilde.com

https://www.facebook.com/helenekildebadehotel/

https://www.instagram.com/helenekildebadehotel

 

Helenekilde Badehotel · Strandvejen 25 · DK 3220 Tisvildeleje · helenekilde.com